NIEUW: LEGO City Missions!

NIEUW: LEGO City Missions!

LEGO City Missions

In 2020 lanceerde LEGO® Play Labs een experimentele digitale speelervaring genaamd "LEGO Freebuild Chronicles". Dit verving op instructies gebaseerd bouwen door een verhaal-leidende ervaring. Nu, bijna twee jaar later, is Freebuild Chronicles geëvolueerd naar een nieuwe speelervaring genaamd LEGO City Missions. Op een vergelijkbare manier zullen LEGO City Missions de normale instructies schrappen voor een op verhalen gebaseerde digitale ervaring die toegankelijk is via de LEGO Instructions App. Met behulp van personages uit de LEGO City Adventures tv-show, zullen er drie missies moeten worden ondernomen, elk met een eigen bijbehorende LEGO-set. Hoewel deze nieuwe sets een digitaal aspect hebben, is het niet hetzelfde als Hidden Side, VIDIYO enz.
Nieuwe spannende avonturen komen naar LEGO City via op verhalen gebaseerde bouwervaringen. 
Met nieuwe digitale vertelervaringen stelt LEGO® City Missions kinderen in staat om hun modellen aan te passen met pure verbeeldingskracht en creativiteit in een poging om spannende, aanstaande missies op te lossen.

Tijd om je mouwen op te stropen en de traditionele LEGO-bouwinstructies te vergeten - deze nieuwe ervaring neemt je mee op een verhaalgestuurde bouwreis - waarbij verbeeldingskracht en creatieve experimenten op de proef worden gesteld. Het is de nieuwste innovatie van LEGO City waarmee kinderen kunnen duiken in een geweldige wereld van interactieve avonturen en missies die moeten worden opgelost door middel van bouwuitdagingen zonder instructies en interactie met personages op het scherm.

LEGO City Missions wordt gelanceerd met drie nieuwe sets gebaseerd op dierenredding, ruimteverkenning en mysteries van politiedetectives. Elk model gaat vergezeld van een interactief verhaal, waarbij elk verhaal acht verschillende missies bevat. Kinderen zullen inspiratie krijgen voor het bouwen van kernmodellen, die ze vervolgens zullen worden aangemoedigd om constant opnieuw te bouwen en aan te passen aan de verschillende scenario's, aanwijzingen en missies die ze tijdens elk verhaal tegenkomen.

“Het team achter LEGO CITY Missions wilde een nieuwe route verkennen om de verbeeldingskracht van kinderen te vieren en hun creativiteit te laten floreren tijdens het bouwen met LEGO. We weten uit gesprekken met kinderen en hun ouders dat creatief zelfvertrouwen de sleutel is tot het welzijn van kinderen en met dit nieuwe product willen we elk kind helpen hun unieke creaties te herkennen en er trots op te zijn.” Zegt Lillie Ann Talbott, Design Strategist, Creative Play Lab bij de LEGO Group

Mikkel Lee, Story Innovation Lead, Creative Play Lab bij de LEGO Group voegt toe: “We willen dat elk kind weet dat er geen goed of fout is, en dat alleen hun verbeeldingskracht de limiet stelt aan wat ze bouwen. Met LEGO City Missions hebben we hard gewerkt om te zorgen voor een sterke balans tussen het vertellen van verhalen om kinderen aan de slag te laten gaan met hun bouwwerken, maar ook om ze open taken te geven om te voltooien en individuele interpretatie mogelijk te maken. Tijdens onze tests worden we er constant aan herinnerd dat kinderen creatieve genieën zijn, en dus kunnen we echt niet wachten om te zien wat ze bedenken!

Met behulp van een QR-code in de doos zijn de interactieve verhalen toegankelijk via de LEGO Digital Building Instructions app. Kinderen die op zoek zijn naar nieuwe manieren om te bouwen en hun innerlijke ontwerpvaardigheden uit te dagen, zullen dol zijn op deze nieuwe producten, waarbij ze eindeloze uren creatief spel beheersen waarbij alleen de verbeelding de limiet bepaalt voor de modellen die voor elke missie zijn gebouwd.

 

LEGO 60353 Redding van de wilde dieren

Met de set LEGO City Reddingsmissies voor wilde dieren kunnen kinderen bouwen en creëren om de dag te redden. Door gebruik te maken van het basismodel, de pick-up voor reddingsvrachtwagens, kunnen kinderen hun set herbouwen en van accessoires voorzien terwijl ze missies in het verhaal oplossen. Door middel van de digitale verhalen spelen kinderen de hoofdrol door interactie met personages op het scherm zoals Westbrook, Jessica Sharpe en Fendrich om uitdagingen tijdens hun bouwervaring op te lossen en dieren in de stad uit lastige situaties te redden.LEGO 60354 Mars onderzoeksmissie met het ruimteschip

LEGO CITY Mars ruimtevaartuig verkenningsmissies build lanceert kinderen op een spannend avontuur aan boord van de spaceshuttle om Mars te verkennen! Grijp het ruimtevaartuig om leuke missies aan te passen en te voltooien via het meegeleverde digitale verhaal. Met Astronaut Lt. Rivera en Dr. Wexler zullen kinderen eindeloze vreugde en opwinding ervaren terwijl ze met deze in-app-personages werken om de ruimte en Mars te verkennen.

 


LEGO 60355 Water politie detective missie

LEGO City Waterpolitie Detective Missions geeft kinderen de kans om zich bij het LEGO CITY Politieteam aan te sluiten en het oceaanmysterie op te lossen. Kinderen kunnen de politieboot aanpassen met accessoires zoals een camera, trofee, duikermasker, handboeien, walkietalkie en meer om detective te spelen en samen te werken met favoriete personages zoals Chief Wheeler en Gracie Goodhart om taken uit te voeren. En vergeet niet je favoriete harige vriend te pakken om te helpen met het werk.
60355-1Bij elk door kinderen gekozen avontuur, met verschillende missies, is er voldoende gelegenheid voor hen om de helden van het verhaal te zijn. Door de kracht van verhalen te gebruiken om de verbeelding te prikkelen, kunnen kinderen met de meegeleverde LEGO-stenen de fysieke speelervaring uitbreiden terwijl ze continu bouwen en herbouwen.


Om LEGO CITY Missions te spelen heb je een smartphone of tablet nodig waarop de LEGO Building Instructions app is geïnstalleerd.

 

BESTEL DE NIEUWE LEGO CITY MISSIONS SETS NU