LEGO The Matrix?

LEGO The Matrix?

Zou het echt zo zijn? Zou LEGO The Matrix sets op de markt brengen?

LEGO stuurde via Twitter een bericht de wereld in waardoor LEGO en The Matrix fans enthousiast werden....  Wellicht niet toevallig valt het plaatsen van het bericht samen met de marketing start voor de nieuwste Matrix-film.

Het bericht zou kunnen suggereren dat LEGO iets heeft bereikt om enkele officiële LEGO The Matrix-sets voor de volwassen fans te produceren.

Laten we eens kijken hoe plausibel dit idee is, want er is nog helemaal niks bekend over een op handen zijnde Ideas (?) set van The Matrix.

Om te beginnen is de Matrix-franchise eigendom van Warner Bros, met wie de LEGO Group al een hechte relatie heeft ontwikkeld via de LEGO Harry Potter-franchise, evenals Batman en de hele DC-selectie van superhelden.

Om nog maar te zwijgen van het feit dat Agent Smith een cameo-optreden maakte in de LEGO Batman Movie wanneer Joker arriveert in de Phantom Zone.

Hoe dan ook, het zou gaaf zijn om eindelijk officiële minifiguren van Neo, Trinity en Morpheus te krijgen. Misschien kan LEGO de John Wick-franchise als volgende aanpakken?

 

LEGO The Matrix