LEGO Technic McLaren Racing in Asphalt 9

LEGO Technic McLaren Racing in Asphalt 9

LEGO Technic auto in Asphalt 9

Nadat de LEGO® Speed Champions-auto's de wegen van Forza Horizon 4 hebben bereikt, is het nu tijd voor LEGO Technic om de virtuele baan op te gaan. De LEGO Technic McLaren Senna GTR heeft zijn weg gevonden naar Asphalt 9: Legends van Gameloft. Vanaf vandaag en tot 30 oktober kunnen spelers deelnemen aan het LEGO Technic McLaren Grand Prix-evenement. Asphalt 9 kan nu gratis worden gespeeld op mobiele telefoons, Nintendo Switch en pc.

Bekijk de LEGO Technic McLaren HIER

 

Start je motoren: ga in de rij staan om te racen met de LEGO® Technic™ McLaren Senna GTR in Asphalt 9: Legends Grand Prix
Parijs, Woking,

 Billund, 18 oktober 2021: De LEGO® Technic™ McLaren Senna GTR heeft zijn weg naar een nieuw racecircuit versneld - dit keer het asfalt van Asphalt 9: Legends, de nieuwste game in de Asphalt-raceserie, een franchise die onlangs de grens van 1 miljard downloads heeft overschreden. Van 18 tot 30 oktober kunnen racefans strijden om de pole-position en prijzen winnen in de LEGO® Technic™ McLaren Senna GTR door deel te nemen aan het LEGO Technic McLaren Grand Prix-evenement.


Voor de allereerste keer kunnen supercarliefhebbers, motorsportfans en LEGO-bouwers achter het stuur van het LEGO Technic McLaren Senna GTR-model kruipen in deze actievolle samenwerking tussen de LEGO Group, luxe supercarmaker McLaren Automotive en Gameloft for brands.

 

Degenen die door twee adrenaline-aangedreven kwalificatierondes komen, winnen een plaats in de fel bevochten laatste rondes van 22 oktober tot 31 oktober en maken kans op LEGO Technic McLaren Senna GTR-sets en in-game beloningen. Slechts negen legendes geselecteerd uit winnaarspoules zullen tot kampioen worden gekroond. De Grand Prix is ​​speelbaar op mobiel, Nintendo Switch en pc.

De gegamificeerde LEGO Technic McLaren Senna GTR zit boordevol dezelfde kenmerken en functies als zijn echte tegenhanger, waardoor het een van de meest extreme kanshebbers op de grid is. Het 830-delige ontwerp van het LEGO-model is tot in de kleinste details nagemaakt in de digitale wereld, inclusief de V8-motor, bewegende zuigers, prachtige aerodynamische rondingen, tweevlaksdeuren die open kunnen en een unieke blauwe kleurstelling. Er werden meer dan 160.000 digitale driehoeken gebruikt om geen compromissen te sluiten als het gaat om het nabootsen van de ongeëvenaarde stijl van de supercar.

"We zijn altijd op zoek om onze fans nieuwe manieren te bieden om van de LEGO Technic speelervaring te genieten", zegt Niels Henrik Horsted, hoofd LEGO Technic Products bij de LEGO Group. “Deze samenwerking geeft onze fans de kans om zelf achter het stuur van dit unieke model te kruipen en het uit te proberen. Toen we de LEGO Technic McLaren Senna GTR ontwierpen, hebben we ons tot het uiterste gedreven om recht te doen aan de technische uitmuntendheid van McLaren Automotive, en we zijn verheugd dat we het virtueel op zo'n opvallende manier kunnen repliceren met Gameloft. We kunnen niet wachten om onze fans op de baan te zien!”

“Door deze samenwerking tussen McLaren Automotive, de LEGO Group en Gameloft zijn we verheugd dat supercar-, race- en McLaren-fans nu de sensatie kunnen ervaren en delen van het besturen van onze McLaren Senna GTR ultieme racer in zijn LEGO® Technic™-vorm in een ongelooflijke game-ervaring – en met de kans om fantastische prijzen te winnen!” Gareth Dunsmore, Chief Marketing Officer, McLaren Automotive.