LEGO introduceert de grootste set ooit: de LEGO Art 31203 Wereldkaart

LEGO 31203 LANDKAART VAN LEGO -

LEGO introduceert de grootste set ooit: de LEGO Art 31203 Wereldkaart

Heb je ooit je eigen kaart willen maken? Dat kan nu met deze enorme LEGO® Art Wereldkaart (31203) -set. Het is de grootste LEGO-set tot nu toe en kan worden gebruikt om 1 van de 3 levendige kaarten te maken en weer te geven.

 

Focus op creativiteit
Met deze herinterpretatie van een klassieke wereldkaart kun je je creativiteit laten zien. Je kunt de meegeleverde inspiratie gebruiken om de kaart te bouwen, of de oceanen aanpassen om de kaart een persoonlijke draai te geven en de wereld opnieuw op te bouwen. Landmassasecties kunnen worden verplaatst om de kaart opnieuw te focussen op 1 van de 3 secties van de wereld. Pas het verder aan met kleurrijke van stenen gebouwde pinnen om betekenisvolle plaatsen te markeren.

LEGO sets voor jouw levensstijl
Stap terug uit uw drukke leven, concentreer u op een creatieve uitdaging en bouw een prachtig stuk dat er geweldig uitziet in uw huis of kantoor. Het maakt deel uit van een verzameling inspirerende LEGO bouwsets gemaakt voor volwassenen die geïnteresseerd zijn in kunst, design, architectuur en popcultuur, en is ook het perfecte cadeau voor jezelf of een hobbyist in je leven die op zoek is naar hun volgende project.

  • Bouw de wereld op jouw manier met deze verbluffende LEGO® Art Wereldkaart (31203) set, waarmee je 1 van 3 unieke combinaties van een wereldkaart kunt bouwen, plus een volledig aanpasbare, open bouwervaring.
  • Maak je hoofd leeg met deze LEGO® set, bestaande uit 11.695 onderdelen, inclusief 40 canvas wanddecoraties, een van stenen gebouwd frame, 2 unieke ophangelementen en een tegelgereedschap voor een eenvoudigere wederopbouw.
  • Deze kit dompelt je onder in je passie voor reizen en doe-het-zelf-creativiteit terwijl je ontspant en oplaadt.
  • Met de meegeleverde soundtrack kun je tijdens het bouwen genieten van een audiowereldtour.
  • Bouw en toon deze unieke, op de oceaan geïnspireerde wereldkaart vol weelderige, levendige kleuren die je voor de achtergrond kunt gebruiken.
  • Om de vreugde te vergroten, bouwt u de kaart opnieuw op om uw eigen wereldbeeld weer te geven.
  • Dit stuk is ca.65 cm hoog en 104 cm breed en biedt een uitdagende activiteit voor jou of andere kaartliefhebbers in je leven die dol zijn op doe-het-zelf-projecten.
  • Het uitpakken van de set biedt je een unieke ‘wauw'-ervaring, terwijl de instructies van de kwaliteit van de salontafel een informatieve en stressverlichtende routekaart bieden terwijl ze je door de bouw leiden.
  • Perfect verzamelobject voor volwassenen om aan de muur of plank te hangen, LEGO® Art kits bieden je een lonende bouwervaring terwijl je nieuwe manieren vindt om je passie voor reizen en zelfontdekking tot uitdrukking te brengen. LEGO® componenten voldoen aan strenge industrienormen om ervoor te zorgen dat ze consistent, compatibel en betrouwbaar in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn - dat is al zo sinds 1958.
  • LEGO® componenten worden laten vallen, platgedrukt, gedraaid, verhit, gebogen, bekrast en uitgerekt om dit te garanderen. Wereldkaart wanddecoratiestuk voldoet aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.