LEGO Creator Expert wordt LEGO Icons

LEGO Creator Expert wordt LEGO Icons

Creator Expert verandert in LEGO Icons

De Creator Expert-branding is al vele jaren te zien op sets die gericht zijn op oudere bouwers. Dat was voordat de LEGO Groep met 18+ sets rechtstreeks voor de volwassen fanbase begon te zorgen. Het nieuwe verpakkingsontwerp liet de branding vallen en in plaats daarvan werden de sets LEGO voor volwassenen genoemd. Dit werd echter niet op de dozen gecommuniceerd met de meeste retailers die de Adults Welcome-branding gebruiken om de sets te groeperen. Om het nog verwarrender te maken, is LEGO.com Creator Expert blijven gebruiken om de sets te groeperen. Er is nu aangekondigd dat alle op volwassenen gerichte sets die buiten een actueel thema vallen, nu onder de nieuwe merkparaplu van LEGO ICONS zullen vallen.

LEGO Ideas, Architecture en Technic sets blijven dus zoals ze nu zijn, maar andere sets zoals de Botanical Collection, Great Vehicles en andere 18+ sets worden LEGO ICONS.

Branding begint op 1 juni en zal in eerste instantie online worden gebruikt. Het zal vanaf 1 januari 2023 op de verpakking verschijnen. Hieronder vindt u meer details.

Vanaf 1 juni 2022 zullen we veel van onze op volwassenen gerichte LEGO® sets samenbrengen onder de naam LEGO® Icons om onze volwassen consumenten te helpen gemakkelijk nieuwe, meeslepende constructies of modellen te vinden die aansluiten bij hun interesses en passies, vooral tijdens het winkelen of online browsen. De naam LEGO Icons omvat al onze sets die zijn ontworpen voor oudere bouwers die nog geen deel uitmaken van een bestaand LEGO-thema, zoals LEGO® Technic, LEGO® Ideas of LEGO® Architecture.

 

Bekijk alle LEGO Icons sets