LEGO A-Team... I love it when a plan comes together

Na Playmobil A-Team busje ook een LEGO versie van het Ateam?LEGO A-Team

Iedere dag is ergens ter wereld wel een aflevering te zien van de avonturen van het A-Team. Normaal is LEGO sneller dan Playmobil met het uitbrengen van speciale sets (denk aan de Volkswagen Kever en Transporter die LEGO eerder uitbracht dan Playmobil). Maar dit keer was Playmobil eerder met het uitbrengen van het zwarte busje van de mannen van het A-Team.

 

Binnenkort een LEGO A-Team busje?

Op de site van LEGO Ideas kwamen we een versie tegen die wat ons betreft zo in de schappen mag komen. Deze set is ontworpen door HenkvdL05, geupload naar de wedstrijdpagina van LEGO Ideas en er kan op gestemd worden. Als er genoeg LEGO fans zijn die deze set als officiele set uitgebracht willen zien, dan neemt LEGO deze "in overweging". Eerder volgde bijvoorbeeld de typmachine en de Boomhut.

De bouwer van dit bouwwerk zegt over zijn ontwerp:

"Als het je in het begin niet lukt, probeer het dan opnieuw." Na de fenomenale steun ontving dit project in de vorige ronde en op basis van meerdere verzoeken van fans van deze MOC. Ik besloot om opnieuw in te dienen met een paar verbeteringen aan het ontwerp. Hier is hij dan, mijn nieuwste versie van de legendarische A-team Van, vergezeld door BA Baracus, Hannibal, Face en Howling Mad Murdock.

Het idee: Om een ​​thema te creëren op basis van iconische voertuigen met een groot en klein scherm in de nieuwe 8-stud brede schaal, inclusief themagerelateerde minifiguren.

Het ontwerp: De A-Team-bus is op schaal ontworpen om te passen bij de nieuwe voertuigen met 8 noppen die begin 2020 door LEGO zijn geïntroduceerd, waardoor je minifiguren naast elkaar kunnen zitten en toch een constructie behouden die binnen de schaal van de minifiguren valt.

Maten: A-Team Van Noppen: B 12.2 x L 24.0 x H 12.2. Totaal onderdelen: 500

Als je een fan bent van iconische filmvoertuigen en je zou graag zien dat LEGO ze uitbrengt op de 8 noppenschaal die plaats biedt aan minifiguren, steun dan dit project en maak deel uit van het A-team. Dank u bij voorbaat.