Eerste afbeeldingen van bouwbare LEGO Spider-Man figuren

Eerste afbeeldingen van bouwbare LEGO Spider-Man figuren

LEGO superhelden, nieuwe bionicles?

Marvel heeft de viering van het 60-jarig jubileum van Spider-Man afgetrapt met het Beyond Amazing-evenement. Als onderdeel van de vieringen zijn een aantal Spider-Man-producten tentoongesteld op Marvel.com en verborgen in die producten is de eerste blik op twee nieuwe bouwbare figuren. Spider-Man en Miles Morales worden binnenkort omgetoverd tot bouwbare LEGO-figuren, vergelijkbaar met de Iron Man-figuur van eerder dit jaar. Er staan al 3 nieuwe Marvel-sets op de LEGO-instructiepagina, namelijk de LEGO 76225, LEGO 76226 en LEGO 76230. dus verwacht binnenkort een volledige onthulling, tot die tijd zijn dit de afbeeldingen van Marvel.com.

Na hun onverwachte debuut op Marvel.com gisteren, zijn de nieuwe LEGO® Spider-Man bouwbare figuren vandaag volledig onthuld door de Duitse retailer/media-outlet, JB Spielwaren, daar hebben we de fotos en informatie vandaan.

Deze sets bevatten drie iconische personages uit het hele Spider-Verse, waaronder Spider-Man, Miles Morales en Venom. Elk personage is gebouwd in dezelfde stijl als de bouwbare Iron Man-figuren van eerder dit jaar. De drie sets maken deel uit van het 60-jarig jubileum van Spider-Man en zullen naar verwachting volgende maand beschikbaar zijn.