Huh? Een FIAT 500 in het blauw?

Huh? Een FIAT 500 in het blauw?

Vanaf vandaag zal de LEGO Group een pilot uitvoeren om een ​​beter begrip te krijgen van wat LEGO fans willen. Tijdens de pilot zullen een klein aantal LEGO winkels variaties op een aantal bestaande LEGO-sets aanbieden. Zo ook een blauwe versie van de LEGO 10271, de FIAT 500 van Creator Expert. Het doel van de pilot is om meer te weten te komen over de kleuren en maten van sets waar fans van alle leeftijden meer van willen zien en om te zien waar en hoe mensen het liefst winkelen. Hier is een verklaring over de piloot:

FIAT 500 in het blauw... de LEGO 77942


"De LEGO Groep voert een pilot uit met een klein aantal producten om een ​​beter begrip te krijgen van wat onze fans willen van ons portfolio en waar ze het liefst nieuwe of unieke producten kopen.

 


De pilot omvat variaties van enkele van onze bestaande producten, zodat we meer te weten kunnen komen over de kleuren en maten van sets waarvan fans van alle leeftijden meer willen zien in ons portfolio".

 

Bekijk de LEGO 77942Tijdens de pilot zullen vijf sets verkrijgbaar zijn, exclusief in het VK. 2TTOYS heeft de hand weten te leggen op enkele in blauw uitgevoerde FIAT 500's. Maar... op = op, dus zodra de voorraad op is, worden er geen sets meer aangevuld.

Bestel de LEGO 77942