Deze LEGO sets gaan uit de schappen verdwijnen

Bestel deze LEGO sets nu nog, voor het te laat is

Het eerste kwartaal van 2022, dat tal van spectaculaire LEGO-innovaties met zich meebracht, is net achter de rug. Tijd voor ons om de LEGO EOL (End OF Life) lijst voor 2022 vrij te geven! Deze keer heb je de volledige lijst in de eerste helft van het jaar, want in de zomer zullen er maar weinig sets op de markt zijn.

In onze onderstaande lijst krijg je een overzicht van alle sets die in 2022, om precies te zijn op 31 juli of 31 december (End of Life), uit het LEGO assortiment worden gehaald. Zo heb je al een idee van welke aankopen je de komende maanden prioriteit kunt geven. 

Onze LEGO EOL-gegevens zijn in het verleden altijd zeer betrouwbaar geweest, maar het kan natuurlijk nooit worden uitgesloten dat de situatie voor individuele artikelen zal veranderen, of dat LEGO op korte termijn besluiten over de stopzetting zal herzien, zoals vaak is gebeurd in de Verleden. Als we hier informatie over ontvangen, zullen we dit bericht natuurlijk updaten en de lijst dienovereenkomstig aanpassen.

Voor enkele andere Exclusives, d.w.z. sets die voornamelijk door LEGO of geselecteerde partners worden verkocht, is de situatie met betrekking tot de EOL-datum nog onduidelijk. Zodra hier betrouwbare informatie beschikbaar is, zullen we deze gegevens dienovereenkomstig aanvullen en u hierover informeren via update.