Gilmore Girls haalt weer de LEGO Ideas Review | 2TTOYS ✓ Official shop<br>

Gilmore Girls haalt weer de LEGO Ideas Review

Na 100 dagen haalde de Gilmore Girls-set de LEGO Ideas Review. Het ontwerp van marodipietro verzamelde opnieuw de nodige 10.000 stemmen van fans en is nu het 54e model in de huidige beoordelingsfase. Een jaar geleden wist het vorige model de Ideas Community te overtuigen, maar helaas niet de LEGO ontwerpers in Billund. Wordt het ontwerp nog uitgevoerd?

 

De Gilmore Girls Set is een modulaire replica van het huis van Lorelai en Rory. Het huis is zowel van binnen als van buiten gemodelleerd naar het huis uit de serie: de gevel is lichtblauw, het dak is grijs en de ramen, deuren en veranda zijn wit. Je krijgt toegang tot de binnenkant van het LEGO huis door het dak te openen, het huis op zijn kop te zetten of de verdiepingen uit elkaar te halen. Het huis heeft ook een garage en de auto van Lorelai, de legendarische jeep, staat op de oprit.

 

De Gilmore Girls-set bestaat uit 2.953 onderdelen en bevat negen minifiguren van Lorelai, Rory, Dean, Jess, Luke, Sookie, Lane, Emily en Richard en de hond Paul Anka.

Al in oktober 2018 haalde het concept Gilmore Girls - Luke's Diner de LEGO Ideas wedstrijd en werd vervolgens afgewezen. In maart 2022 is dit ontwerp een keer afgewezen. En nu moet hij nog overtuigen. Aan de set zijn geen wijzigingen aangebracht, daarom blijven we bij ons oordeel van een jaar geleden: de serie is niet meer zo trendy; Er zijn ook geen nieuwe afleveringen gepland, daarom gaan we ervan uit dat LEGO op dit moment geen succes zou zien in de set.

Wil je op de hoogte gehouden worden als deze set toch op de markt komt, geeft dat aan door via DEZE LINK naar een speciale product pagina van deze set te gaan en dan te klikken op "HOU ME OP DE HOOGTE" 

Terug naar blog