LEGO Volkswagen! Welke vind jij het mooist? | 2TTOYS ✓ Official shop<br>

LEGO Volkswagen! Welke vind jij het mooist?

Met LEGO kun je alles maken, ook gedetailleerde modellen van bestaande auto's. De modellen van Volkswagen maken al lange tijd deel uit van het assortiment van LEGO. Op dit moment zijn er drie modellen leverbaar... en we hebben ze alle drie op voorraad!

LEGO 10220

LEGO 10220

Deze authentieke camper is een replica van de klassieke Volkswagen camper uit 1962. Je vindt elk authentiek element terug! Aan de buitenkant zie je prachtige details, zoals de V-vormige beschildering vooraan, het afgeronde dak en ramen, de uitklapbare ‘splittie' safari-ramen, deuren die open kunnen, het klassieke uitschuifdak met afdichting van textiel, de luchtroosters aan de achterkant, en nog veel meer! De details aan de binnenkant zijn net zo indrukwekkend: van de authentieke luchtgekoelde 4cilinder boxermotor, de bank voorin, de pook om te schakelen, het schuine dashboard en de beroemde ronde snelheidsmeter tot speciale LEGO® kenmerken zoals de uitklapbare achterbank, het inklapbare eettafeltje, de kast met spiegel en zelfs een schilderij! Vanaf 16 jaar. 1.322 elementen

 

LEGO 10252

LEGO 10252

Dit prachtige LEGO® Creator Expert model is een hulde aan een icoon uit de geschiedenis van de auto: de VW Kever. Het gedetailleerde model heeft een aantal speciale kenmerken en elementen die hem meteen herkenbaar maken, zoals de azuurblauwe kleur, ronde bumpers, platte voorruit, VW logo, levensechte 4-cilinder motor met luchtkoeling en een benzinetank. In het goed bereikbare interieur vind je beige kantelbare stoelen, dashboard en stuur. De surfplank op het dak en de koelbox kunnen worden verwijderd. Het nostalgische model is speciaal ontworpen om een uitdagende en plezierige bouwervaring te bieden.

LEGO 10279

LEGO 10279

Je zult dit LEGO® Volkswagen T2 Kampeerbus (10279) model geweldig vinden, of je nu terugdenkt aan eerdere reizen, toekomstige roadtrips plant of retrocampers gewoon heel cool vindt. Neem de tijd om dit model te bouwen. Bekijk het gedetailleerde interieur en geef het een mooi plekje, waar het je eraan zal herinneren dat er een wereld vol avonturen op je wacht.

Retour au blog