LOSSE LEGO STEENTJES BESTELLEN

Nieuwe sets met ontbrekende steentjes

Het spijt ons te horen dat er iets ontbrak aan je nieuwe LEGO set. Wij doen ons best om te zorgen dat elke set volmaakt is, en we nemen het ernstig op als er een ondeugdelijke set doorheen glipt. Maak je echter niet ongerust, omdat je bij 2TTOYS bij een officiele LEGO dealer bekocht hebt, helpt LEGO je de stukjes sturen die je nodig hebt!

Klik op “Ontbrekende steentjes” op de Bricks & Pieces pagina op LEGO's Klantenservicepagina om het stuk te bestellen dat je nodig hebt om je set af te bouwen.

Als je niet kunt vinden wat je zoekt, geef LEGO dan een complete beschrijving van het onderdeel (het nummer van het onderdeel dat achterop de bouwinstructies staat helpt ons ook!) samen met het setnummer. Zodra je stukje onderweg is, stuurt LEGO je een e-mail om de verzending te bevestigen.

Vergeet echter niet om op 'Steentjes kopen' te klikken als je in de loop der tijd steentjes bent verloren.

LOSSE LEGO STENEN

LET'S GO

Losse steentjes bestellen

Als je bouwt met LEG®-stenen is niets te gek! Je kunt bijna alles maken met de sets, maar soms ben je gewoon op zoek naar extra onderdelen voor een unieke creatie.

Met Pick a Brick van LEGO kun je zoeken op kleur, categorie, trefwoord, onderdeelnaam en onderdeelnummer om de stenen te vinden die je nodig hebt voor je creatie. Je kunt ook zoeken op setnummer als je een van je oudere sets opnieuw wilt bouwen!

De meest populaire onderdelen op Pick a Brick worden Bestsellers genoemd en zijn alleen online te vinden. Je kunt per bestelling maximaal 999 exemplaren van elke Bestseller aanschaffen.

Als je bij onze Bestsellers niet vindt wat je zoekt, dan vind je in onze standaardselectie een breder scala aan onderdelen die je zowel online als telefonisch kunt bestellen. Je kunt zelfs LEGO DUPLO®-onderdelen bestellen! Uit onze standaardselectie kun je tot 200 onderdelen tegelijk aanschaffen.

Als je problemen ondervindt bij het plaatsen van de bestelling van je onderdelen of als je een bepaald onderdeel niet kunt vinden, neem dan gerust contact op met onze vriendelijke klantenservice!

TECHNISCH LEGO

LET'S GO