LEGO Creator Expert

 LEGO Creator Expert, voor volwassenen

Het zit hem in de details....

Speciaal voor de meer ervaren LEGO bouwers zijn er de sets van Creator Expert. Deze sets zijn uitdagend om te bouwen, en geven veel plezier om neer te zetten in jouw woonkamer of kantoor. De mooiste auto's en gebouwen. Modulaire huizen en natuurlijk de speciale kerstsets. 

LEGO botanische collectie, bloemen en planten

Geweldig! Deze bloemen en planten hebben geen water nodig, maar zijn toch een geweldige set om cadeau te geven (moederdag) of om zelf te bouwen en op tafel te zetten. In eerste instantie kwamen het bloemenboeket (10280) en de Bonsai boom (10281) uit. Sinds kort zijn deze sets aangevuld met de nieuwe 10289 Paradijs vogel plant. Bekijk alle sets

 

 

 

Creator Expert auto's, Ferrari, Aston Marton en Volkswagens

Voor de fans van details en auto's zijn er deze Creator Expert sets. Zoek je de Ferrari F40, Aston Martin van James Bond of de Ford Mustang? Bij LEGO Creator Expert vind je voertuigen met veel details er in verwerkt. Bekijk alle sets!

 

 

 

 

 

 


Wie heeft er niet geprobeerd een kermis attractie te bouwen. Speciaal voor de liefhebbers van kermis attracties als achtbanen, reuzenraden en draaimolens zijn deze sets geweldig. Spaar ze allemaal en maak jouw kermis - of attractie park - compleet. Bekijk alle sets!

 

 

 

LEGO gebouwen

Fantastische gebouwen van LEGO. Denk daarbij aan het voetbal stadion, maar ook de BigBen. De sets van Creator Expert blinken uit in de details. Uren bouwplezier en veel kijk plezier. Deze sets zijn voor de meer ervarener bouwer, die een uitdaging graag aangaat. Bekijk alle sets!

 

 

 

Modulaire huizen en gebouwen van LEGO

Voor de echte LEGO fan zijn de modulaire huizen en gebouwen geen vreemden. Deze sets passen geweldig bij elkaar en ieder jaar wordt de verzameling uitgebreid met een nieuwe set. Het Parijse restaurant, Detective kantoor, Pet Shop, Green Grocer... 2TToys heeft veel van de sets die ooit uitkwamen gewoon op voorraad. Bekijk alle sets!

 

 

 

LEGO kerst sets van Creator Expert

Ieder jaar is het weer geweldig om een kerst dorp te bouwen van LEGO. De Creator Expert sets zijn een geweldige aanvulling op jouw kerst dorp. Verras iedereen met deze geweldige sets vol details en vol plezier. Het peperkoekhuis, de winter trein, het zijn zomaar wat sets uit deze geweldige collectie. Bekijk alle sets!