website

De Razor Crest

De gepantserde transportshuttle van De Mandalorian – denk terug aan spannende scènes uitStar Wars: The Mandalorian met dit LEGO®Star Wars™ Ultimate Collector Series model van De Razor Crest (75331) om te bouwen en neer te zetten

SHOP NU!

Stel je een leven als premiejager voor terwijl je deze LEGO®Star Wars™ Ultimate Collector Series versie van De Razor Crest (75331) bouwt. Het ca. 72 cm lange model zit vol details die verwijzen naar onvergetelijke momenten uitStar Wars: The Mandalorian. De bovenkant en de enorme motoren zijn afneembaar om het interieur te kunnen bekijken en de cockpit kan worden verwijderd voor toegang tot de slaapvertrekken. Het ruimteschip heeft zijluiken en een vrachtruimte met een wapenkast, een carbon vriesruimte ter grootte van een minifiguur en een afkoppelbare ontsnappingscapsule.

SHOP NU!

5Star Warspersonages
De set is inclusief een displaystandaard voor de LEGOStar Warsminifiguren van de Mandalorian (nieuw vanaf oktober 2022), de Mythrol en Kuiil, een Grogu LEGO figuur in een kinderwagen en een bouwbare LEGO figuur van een Blurrg die nieuw is vanaf oktober 2022.

SHOP NU!

Bijzonder cadeau
Deze LEGOStar Warsverzamelset is een geweldig geschenk voor een echteStar Warskenner of ervaren LEGO bouwer.

SHOP NU!