website

501st Legion vs. Battle Droids!

SHOP NU!

Star Wars actie in LEGO stijl!

Deze set boordevol actie wordt geleverd met 2 LEGOStar Wars™ minifiguren (Ahsoka Tano en Ahsoka's Clone Trooper), LEGO figuren van een AAT Driver Battle Droid en een andere Battle Droid en diverse wapens voor rollenspellen

SHOP NU!

De AAT beschikt over een heleboel realistische details voor leuk, creatief speelplezier, waaronder luiken die open kunnen met binnenin ruimte voor de Battle Droids, LEGO minifiguren, 2 boordwapens met veermechanisme en een draaibare geschutskoepel met een in hoogte verstelbaar kanon.

See Now

Kinderen kunnen urenlang legendarische gevechten boordevol actie naspelen met deze LEGO®Star Wars: The Clone Wars Armored Assault Tank (AAT) bouwset (75283)

SHOP NU!

Star Wars™ is een van de populairste franchises ter wereld en is al sinds 1977 verenigd met de Kracht. Onze LEGO®Star Wars™ sets halen het "sterrenstelsel ver, ver hier vandaan" een stuk dichterbij. Met je favoriete LEGO®Star Wars™ sets kun je je aansluiten bij de Jedi of de Sith en strijden voor de lichte of duistere kant van de Kracht.

BEKIJK ALLE SETS