LEGO 60317 Politie achtervolging bij de bank

LEGO 60317 Politie achtervolging bij de bank

Er staat kinderen volop actie te wachten met deze LEGO® City Politieachtervolging bij de bank (60317) speelset. Er is een bankgebouw vol leuke kenmerken, een uitklapbare schoonmaakwagen waarmee de boeven de bank overvallen, een politiehelikopter, een truck en 6 minifiguren, waaronder 5 personages uit de tv-serie LEGO City Adventures. Met wegplaten om de set te combineren met andere LEGO speelsets.

https://www.2ttoys.nl/products/lego-60317-politie-achtervolging-bij-de-bank

https://www.2ttoys.nl/products/lego-60317-politie-achtervolging-bij-de-bankVoor kinderen vanaf 7 jaar

Deze LEGO bouwset bevat een stapsgewijze gedrukte bouwhandleiding en interactieve digitale bouwinstructies. De digitale gids is te vinden in de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets en bevat intuïtieve zoom- en draaifuncties, waarmee kinderen elk model tijdens het bouwen vanuit alle hoeken kunnen bekijken.

Onbegrensde fantasie in LEGO City

Met LEGO City speelsets bevinden kinderen zich midden in de actie. Ze bedenken zelf verhalen met de gedetailleerde gebouwen, realistische voertuigen en leuke personages die fantasierijk rollenspel stimuleren.

https://www.2ttoys.nl/products/lego-60317-politie-achtervolging-bij-de-bank https://www.2ttoys.nl/products/lego-60317-politie-achtervolging-bij-de-bank https://www.2ttoys.nl/products/lego-60317-politie-achtervolging-bij-de-bank

 

https://www.2ttoys.nl/products/lego-60317-politie-achtervolging-bij-de-bank

Liquid error: Could not find asset snippets/booster-recommendation.liquid