LEGO 41699 Huisdieren adoptie centrum | 2TTOYS ✓ Beste prijs

LEGO 41699 Huisdieren adoptie centrum Asiel FriendsLEGO 41699 Huisdieren adoptie centrum Asiel Friends

Kinderen geven dieren een nieuw thuis met het LEGO® Friends Huisdierenadoptie Café (41699). Dierenvrienden vanaf 6 jaar kunnen met Priyanka zwerfdieren redden, naar het adoptiecentrum brengen, verzorgen en ermee spelen. Daarna kunnen ze een huisdier voor Olivia uitzoeken.

Boordevol speelmogelijkheden

Deze speelset stimuleert de fantasie voor urenlange leuke verhalen. Er is een café en een buitenruimte waar de LEGO Friends personages een band met de dieren kunnen opbouwen, plus een gezelligeontvangstruimte. Kinderen rijden op de reddingstrike door de stad op zoek naar achtergelaten dieren en kunnen met ze spelen. Er is zelfs een hondenluik, zodat de beestjes kunnen komen en gaan wanneer ze maar willen!

Bouwen in het digitale tijdperk

Kinderen kunnen de LEGO Bouwinstructies app gebruiken om het model te draaien, erop in te zoomen en het te visualiseren in de speciale doorschijnende modus. Met dit begeleide bouwproces voelen zelfs beginnende LEGO bouwers zich al snel echte meesterbouwers.

LEGO 41699 Huisdieren adoptie centrum Asiel Friends LEGO 41699 Huisdieren adoptie centrum Asiel Friends LEGO 41699 Huisdieren adoptie centrum Asiel Friends

EAN: 5702017152738