LEGO 10775

Met deze boeiende LEGO® ǀ Disney Mickey Mouse & Donald Duck boerderij (10775) set krijgen kinderen een leuke set met allerlei rollenspelmogelijkheden, waarbij ze hun bouwvaardigheden ontwikkelen terwijl ze de dieren verzorgen.

BESTEL NU

LEGO 60287

Help kinderen om grip te krijgen op hun creativiteit met deze klassieke LEGO® City Tractor (60287) speelset, een indrukwekkende introductie tot de spannende LEGO City wereld voor jongens en meisjes van 5 jaar en ouder.

BESTEL NU

LEGO 42102

Bouwen, spelen en herbouwen: kinderen kunnen van alles ontdekken met deze LEGO® Technic Mini CLAAS XERION (42102) tractor. Een supercadeau voor jongens en meisjes die dol zijn op boerderijspeelgoed. Bouw om tot een oogstmachine voor nog meer speelplezier.

BESTEL NU

LEGO 60223

Koppel de oplegger los van de speelgoedvrachtwagen en breng de oprijplaten naar beneden om de maaidorser in te laden.

BESTEL NU

LEGO 10950

Laat kinderen kennismaken met een tractor, het verzorgen van dieren en fantasierijk speelplezier met LEGO® DUPLO® Stad Landbouwtractor en dieren verzorgen (10950). Deze veelzijdige tractorspeelset biedt eindeloze mogelijkheden voor creatief en leerzaam speelplezier

BESTEL NU

LEGO 21144

Omvat een Minecraft™ boerderij die je zelf kunt bouwen, met een huis met 2 verdiepingen met een gedetailleerd interieur, plus velden met wortels, tarwe en rode biet, een dierenweide en gras- en watergedeelten.

BESTEL NU
* TOP SETS *

DINO's van LEGO

Bekijk alle supergave dino's van LEGO nu. Alles van Jurassic World (ook van de nieuwe film), Creator 3-in-1 en deze Ideas Fossielen

BEKIJK