LEGO Speedchampions, alle sets

Alle LEGO SpeedChampions sets 2022

De LEGO Speed Champions, vroeger Speedracers, autospeelsets bevatten authentieke, realistische speelgoedauto's van merken die de passie van kinderen voor autorijden en racen zullen laten ontbranden. Kinderen en volwassenen die gek zijn op auto’s zullen het geweldig vinden prachtig gedetailleerde LEGO replica's van klassieke auto's, race- en sportwagens, endurance racewagens en beroemde auto's te bouwen, plus modellen die creatief spelen stimuleren. Dit bouwspeelgoed is ideaal voor het naspelen van autodromen in wedstrijden tegen vrienden en familie en de autobouwsets zijn ook een geweldig cadeau voor fans en verzamelaars.

Snelheid met LEGO. Bouw snelle sportwagens en de meest exclusieve auto's die rond rijden met LEGO blokjes. Ideaal voor de auto liefhebber of de verzamelaar van geweldige bolides

LEGO Speedchampions Lamborghini Urus

Lamborghini's van LEGO

Het merk met de stier als logo is een van de meest aansprekende merken ter wereld. Opgericht uit onvrede over Ferrari bouwt het Italiaanse sportwagen merk iconische sportwagens... en sinds een paar jaar ook een terreinwagen, de Urus. Als jij fan bent van Lamborghini, spaar dan alle modellen!

 

 

 

 

 

 

LEGO speedchampions Ferrari

Ferrari... van LEGO

Wie kent Ferrari nou niet. Of je fan bent bent van de sportwagens als de F8 Tributo, of de F40, of je bent superfan van de formule 1 wagens van de Scuderia Ferrari... LEGO bedient je op je wenken met enkele geweldige LEGO sets!

 

 

 

 

 

LEGO Speed Champions 2022, LEGO Speed Champions 76906 Ferrari 512 M, LEGO Speed Champions 76907 Lotus Evija, LEGO Speed Champions 76908 Lamborghini Countach, LEGO Speed Champions 76909, LEGO Speed Champions 76910 Aston Martin Valkyrie AMR PRO & Vantage GT3, LEGO Speed Champions 76911 007 Aston Martin DB5, LEGO Speed Champions 76912 Fast & Furious 1970 Dodge Charger, LEGO Speed Champions 76913