img

Duplo auto's

TOETOET, Superleuk, deze auto's van LEGO DUPLO. Geweldig om mee te spelen! Uiteraard van dezelfde kwaliteit, en daarom een super cadeau

BEKIJK

Duplo Boerderij

Op de Duplo boerderij is altijd wat te doen. Help de boer en boerin met het voederen van de dieren. De tractor helpt je er bij.

BEKIJK

Duplo Brandweer

Is jouw wereldonderzoeker gek op de brandweer? Dan zijn deze sets geweldig om cadeau te geven. Duplo is namelijk leuk en leerzaam!

BEKIJK

Duplo Bouwen en slopen

Wat is er leuker dan bouwen... en dan weer slopen. Met deze sets van LEGO DUPLO heb je uren bouwplezier. Ideaal als cadeau!

BEKIJK

Duplo City

Er gebeurt altijd wat in DUPLO stad. Met deze sets leer je hoe het leven werkt en wat er gebeurt in een stad. Deze sets zijn leuk om te geven

BEIJK

Duplo Dieren

Deze Duplo sets met dieren zijn geweldig. Je kunt alle sets sparen want natuurlijk passen alle Duplo sets heel goed bij elkaar

BEKIJK

Duplo Huizen

Bouw een Duplo huis samen met jouw wereldonderzoeker. Mooie grote blokken waar je leuk een huis mee kunt bouwen.

BEKIJK

Duplo Kermis

Wat is er leuker dan op de kermis te zijn. Deze Duplo sets zijn leuk om te bouwen en mee te spelen. Haal de kermis naar jouw kamer!

BEKIJK

Duplo Losse stenen

Zelf verzinnen wat je wil bouwen. Dat kan met deze Duplo speelsets vol losse stenen. Jouw kleuter zal deze blokken geweldig vinden

BEKIJK

Duplo Mickey Mouse

Mickey Mouse is populair onder de kleinsten onder ons. Deze Duplo sets hebben een minifiguur van de muis er in. Superleuk!

BEKIJK

Duplo Ruimtevaart

LEGO DUPLO is het leukste bouwspeelgoed ter wereld... en daarbuiten. Deze sets zijn geweldig om te dromen van ruimtereizen.

BEKIJK

Duplo Sprookjes

Met deze Duplo bouwsets haal je sprookjes in huis. Kastelen, prinsen en prinsessen, van Ariel, Frozen en al jouw andere sprookjes figuren.

BEKIJK

Duplo Superhelden

Jouw kleine is een superheld. Wat is er dan leuker dan de Superhelden van Marvel en DC Comics aan jouw eigen superheld te geven.

BEIJK

Duplo Treinen

Duplo treinen zijn fantastisch en geven uren speelplezier. Breidt de sets uit met de rails en fantaseer over een mooie treinreis. Waar gaan jullie naar toe?

BEKIJK

Duplo Vliegtuigen en helikopters

Ga op reis met deze helikopters en vliegtuigen van LEGO DUPLO. Pak je koffers en ga op reis naar daar waar jij naar toe wil.

BEKIJK

Duplo Vrachtwagens

Sterke vrachtwagens voor stoere jongens en meisjes. Deze vrachtauto's zijn leuk... en leerzaam. Bekijk alle sets en kies de mooiste truck.

BEKIJK
SPELEND LEREN
Een van de beste manieren om iets te leren is door te spelen.
BEKIJK ALLE LEGO DUPLO SETS
Vaardigheden voor de 21e eeuw

Sommige vaardigheden leer je het best buiten het klaslokaal om.

DOORZETTINGSVERMOGEN

Het klinkt vreemd, maar het is net zo waardevol als het niet lukt om LEGO® DUPLO® stenen op elkaar te krijgen als wanneer ze daar wel in slagen. Van de eerste keer leren om twee stenen tegen elkaar te klikken tot uiteindelijk alles bouwen wat ze zich kunnen voorstellen: de uitdaging aangaan is een GROTE eerste stap voor kinderen om te leren om de moed nooit op te geven.

ZELFEXPRESSIE

Er is geen foute manier om met DUPLO® stenen te spelen. Zodra kinderen dat begrijpen, opent zich een wereld van GROTE mogelijkheden om hun eigen verhalen te bedenken en deze te creëren en uit te beelden via leuke thema's, diverse personages en likkebaardende kleuren.

ZELFVERTROUWEN

Elke keer dat kinderen een oplossing vinden voor uitdagingen of onverschrokken een nieuw avontuur aangaan, krijgt hun vertrouwen een GROTE boost. Ze kunnen dit zelfvertrouwen met DUPLO® stenen gelukkig op een ideale manier ontwikkelen en uiten. En het begint allemaal met twee stenen die ze aan elkaar klikken...

BREID JOUW DUPLO VERZAMELING UIT
De LEGO DUPLO sets zijn geweldig om te verzamelen. Hoe meer jouw verzameling groeit, hoe meer bouwplezier door het oneindig aantal mogelijkheden... niet beperkt door jouw fantasie
BEKIJK ALLE DUPLO SETS
SHOP OP VAARDIGHEID

De hersenen van een kind ontwikkelen zich het snelst in de eerste drie levensjaren. Plezier is het belangrijkste mechanisme dat deze ontwikkeling ondersteunt. In een wereld waarin constant alles verandert, zullen kinderen gelukkiger en gezonder worden als ze de juiste basisvaardigheden hebben ontwikkeld om hen een leven lang te ondersteunen.

Daarom ontwerpen we al meer dan 50 jaar LEGO® DUPLO® sets die kinderen ondersteunen bij hun ontwikkeling in de belangrijkste levensfase. Dit doen we in nauwe samenwerking met onderwijsinstellingen voor jonge kinderen en wereldberoemde experts. We geloven in een GROOT begin voor kleine kinderen. We creëren een wereld vol speelmogelijkheden met producten waarmee kinderen niet op een goede of verkeerde manier kunnen spelen. En waarin ieder kind zijn eigen persoonlijkheid kan ontwikkelen en zijn fantasie de vrije loop kan laten. Onze sets worden opgebouwd uit verschillende personages, leuke thema's en in kleuren om bij te kwijlen, zo mooi. Ze passen op eindeloos veel manieren bij elkaar en ondersteunen het natuurlijke ontdekkings- en leerproces van kinderen. De kleine details in het ontwerp van DUPLO® speelsets dragen bij aan een GROTE eerste stap in het leven.

Ontdek de vaardigheden waarop we ons richten – en de bijbehorende sets – op onze speciale Vaardigheden pagina.

BEKIJK
SORTEREN OP LEEFTIJD
Er is voor elk handje een steentje dat past. Zoek in de lijst met LEGO sets op leeftijd voor een geweldig cadeau!
SORTEER OP LEEFTIJD
ZOMAAR ENKELE LEGO DUPLO SETS
Deze LEGO DUPLO sets zijn erg gewild. Ze bieden leerzaam bouwplezier
LEGO Familie camper vakantie avonturen 10946 DUPLO
LEGO Familie camper vakantie avonturen 10946 DUPLO
€26,99
Sold out
LEGO Schuur van de boerderij met tractor 10952 DUPLO
LEGO Schuur van de boerderij met tractor 10952 DUPLO
€62,99
BESTEL NU
Liquid error: Could not find asset snippets/booster-recommendation.liquid