LEGO 60349 Ruimtestation op de maan City Space | 2TTOYS ✓ Beste prijs

LEGO 60349 Ruimtestation op de maan City SpaceLEGO 60349 Ruimtestation op de maan City Space

 

 

De op NASA geïnspireerde creatieve speelset LEGO® City Ruimtestation op de maan (60349) zit vol realistische kenmerken voor fantasierijke speelmogelijkheden, waaronder een wetenschaps- en botanisch lab en een aankoppelbare ruimtecapsule, plus 5 minifiguren van astronauten. Combineer de set met andere LEGO City ruimtevaartsets voor nog meer speelplezier.

HIER

Bouwervaring voor kinderen vanaf 6 jaar

Deze LEGO bouwset bevat een stapsgewijze gedrukte bouwhandleiding en interactieve digitale bouwinstructies. De digitale gids is te vinden in de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets en bevat intuïtieve zoom- en draaifuncties, waarmee kinderen elk model tijdens het bouwen vanuit alle hoeken kunnen bekijken.

Buitenaards leuke speelsets

LEGO City ruimtevaartsets bevatten modellen boordevol leuke kenmerken die zijn geïnspireerd op echte NASA machines, voertuigen en ruimteschepen, plus inspirerende astronauten voor fantasierijk en realistisch speelplezier.

LEGO 60349 Ruimtestation op de maan City Space LEGO 60349 Ruimtestation op de maan City Space LEGO 60349 Ruimtestation op de maan City Space