LEGO Minecraft

Minecraft actie en avontuur – in het echt!

Het creatieve spel van gamers verschuift van Minecraft blokken op het scherm naar echte LEGO stenen en krijgt daardoor een heel nieuwe dimensie. Met behulp van favoriete personages, wezens, mobs en omgevingen uit de onlinegame tillen LEGO Minecraft sets het spelen van Minecraft naar een hoger niveau.

De magie van Minecraft – en nog veel meer

De LEGO Minecraft sets zijn net zo boeiend als het online spel. Ze zijn ontworpen voor productief speelplezier en samenwerking, met hun talloze kleurrijke personages, verbazingwekkende wezens en verborgen verrassingen...

Cadeaus voor Minecraft fans

De LEGO Minecraft sets staan garant voor eindeloos veel leuke en creatieve avonturen en zijn daarom een perfect cadeau voor alle kinderen, of ze nu Minecraft spelen of niet.

Populaire Minecraft personages waar kinderen dol op zijn De meeste kinderen weten alles van Minecraft. Dus wanneer ze hun LEGO Minecraft set openmaken, zullen ze direct de personages herkennen en weten welk bouwproject hen te wachten staat. Zo beleven ze ongekend plezier en profiteren ze van eindeloze speelmogelijkheden.

'Outside the blocks' denken Als het gaat om pure creativiteit, gaat er maar weinig boven onze LEGO Minecraft sets. Kinderen zullen genieten van de typische Minecraft-humor en ontwerpfuncties zoals die in onze nieuwe, gigantische creaties, geïnspireerd op de populairste dieren uit het Minecraft-universum!