LEGO 43180 Disney Het winterslot van Belle

3 - 5
LEGO 43180
238 LEGO's
Bestel
  • Beschrijving

LEGO 43180 Disney Het winterslot van Belle

LEGO 43180 Disney Beleef volop winter pret in dit kleurrijke winterslot van Belle. Met Belle en het Beest figuren. Lees meer...

Er staat jonge kinderen die van Disney's Belle en het Beest houden een hoop winterpret te wachten met deze spannende LEGO® ǀ Disney Belle's kasteel winterfeest (43180) set. De speelset bevat elementen en spelstarters om jonge kinderen te helpen hun creatieve vaardigheden te ontwikkelen. Er zijn ook speciale startsteenbouwplaten en muren, zodat zelfs beginnende bouwers de trots kunnen ervaren van het helemaal zelf bouwen van gebouwen en meer.Stimuleer de fantasie met extra detailsHet kleurrijke kasteel beschikt over verschillende kamers die kinderen kunnen verkennen, plus kleinere bouwwerken zoals een kaptafel met een haarborstel, strik en diadeem, een tafel met stoel en een open haard, voor nog meer creatieve speelmogelijkheden.

Geliefde personages voor leuke rollenspellen
Kinderen kunnen direct op avontuur gaan met deze fantastische set met 2 minipoppetjes van Disney's Belle en het Beest, die je kunt omtoveren tot de Prins. Daarnaast bevat de set andere bekende personages, zoals Mevrouw Tuit, Barstje en Pendule, plus LEGO voor Disney figuren van een vogel en een sneeuwpop.