LEGO 11011 Classic Lose Stenen en Dieren

3 - 5
LEGO 11011
175 LEGO's
SOLD OUT
  • Beschrijving
  • Meer

LEGO 11011 Stenen en Dieren

LEGO 11011 Speel en leer met deze kleurrijke LEGO Classic stenen met extra leuke ideeën. Verzin zelf iets leuks. Lees meer...

Speel en leer met de kleurrijke LEGO® Classic 11001 Stenen en ideeën set. Je kunt kiezen uit verschillende vrolijk gekleurde LEGO stenen en onderdelen, waaronder ogen, wielen en scharnieren, om gebouwen, dieren, voertuigen en voorwerpen te bouwen. Bouw een LEGO keyboard, speelgoedlocomotief, speelgoeddinosaurus of wat je maar kunt verzinnen! Dit startpakket is ideaal voor beginnende LEGO bouwers of als aanvulling op bestaande LEGO sets. De set bevat bij de leeftijd passende bouwinstructies waarmee kinderen hun creatieve bouwvaardigheden kunnen ontdekken
  • Terwijl kinderen bouwen en spelen met de schattige dierenfiguren in hun verschillende leefomgevingen, ontwikkelen ze belangrijke creatieve, fantasierijke en praktische vaardigheden die een leven lang meegaan. Deze 175-delige set bevat kleurrijke stenen en onderdelen waarmee een aap, een tijger, een toekan, een panda, een olifant, een giraffe, een krokodil, een pinguïn en een walvis kunnen worden gebouwd, plus 3 prachtige omgevingen: poolgebied, jungle en savanne.
  • Kleine handjes kunnen de peutervriendelijke stukken gemakkelijk vastpakken. Met maar liefst 9 dieren en 3 leefomgevingen om te bouwen kunnen kinderen genieten van eindeloos fantasierijk speelplezier (maar pas op voor de opengaande krokodillenbek!).
  • Jonge dierenliefhebbers zullen deze 9 dierenvriendjes geweldig vinden. Dankzij de veilige en eenvoudig te hanteren stukken is dit veelzijdige, leerzame speelgoed een ideaal cadeau voor de feestdagen, een verjaardag of welke dag dan ook voor peuters vanaf 18 maanden.
  • Met de pinguïn van ca. 8 cm hoog en de palmboom van ca. 13 cm hoog biedt deze dierenfigurenspeelset veel praktische speelmogelijkheden.
  • Combineer met andere LEGO® DUPLO® sets voor nog meer plezier. Het spel kan meteen beginnen. Geen batterijen nodig – al het eindeloze speelplezier wordt gevoed door de onbegrensde fantasie van kinderen! Eenvoudige instructies voor ouders en peuters bieden ideeën en inspiratie.
  • Zodra het creatieve bouwen en het rollenspel beginnen, zullen het gedeelde plezieren de ontwikkelingsvoordelen nooit eindigen. Laat peuters kennismaken met stimulerend, vrij spel met de LEGO® DUPLO® speelsets. Peutervriendelijke stenen met vertrouwde scènes, dieren en voorwerpen vormen geweldige cadeaus voor kinderen met een nieuwsgierige instelling.
  • LEGO® DUPLO® peuterspeelsets voldoen aan de strengste normen en onze nauwgezette kwaliteitstesten. Daardoor kunnen de stenen eenvoudig door kleine handjes worden vastgepakt, in elkaar gezet en uit elkaar gehaald – en dat is al zo sinds 1969.
  • Bij de LEGO Groep gooien, pletten, draaien, verhitten, bijten, buigen, bekrassen en rekken we de LEGO® DUPLO® stenen en onderdelen om er zeker van te zijn dat elke DUPLO speelset voor kinderen voldoet aan de hoogste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.