PLAYMOBIL 6923 City Action Politie motor met LED

PLAYMOBIL 5+
PLAYMOBIL 6923
MET LICHT
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

PLAYMOBIL 6923 Super stoere en snelle Politie motor met echt werkend LED-licht op batterijen.Supergave actie.  Lees meer…

Er is een boef ontsnapt en hij loopt op erg smalle paden, laat de politiehelikopter weten. Dat wordt een klein kunstje voor de politieagent op de motor! Snel start de agent zijn motor, zet zijn zwaailicht op en zet de achtervolging in op de smalle paden. Gelukkig kan hij overal goed tussendoor slalommen … en de boef is te voet, dus hij is makkelijk te vatten! Goed gedaan!PLAYMOBIL inspireert kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De essentie van PLAYMOBIL is de speelfiguur van 7,5cm groot met beweeglijke ledematen, handen met een grijpfunctie die bijpassende accessoires kunnen vasthouden en een rond, draaibaar hoofd met vrolijk gezicht. De speelsets zijn vermakelijk, stimuleren de oog-handcoördinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden. Snel! Start je motor, zet je LED-zwaailicht op en zet de achtervolging in! Met 1 figuur.

- City Action speelset
- Met LED-zwaailicht
- 1 mannelijk speelfiguur
- Afmetingen: Ca. 11 x 4,5 x 7,5 cm
- Batterijen: Nee
- Opbouwtijd: Ca. 10 minuten


LET OP: EXCLUSIEF BATTERIJEN
Er is een boef ontsnapt en hij loopt op erg smalle paden, laat de politiehelikopter weten. Dat wordt een klein kunstje voor de politieagent op de motor! Snel start de agent zijn motor, zet zijn zwaailicht op en zet de achtervolging in op de smalle paden. Gelukkig kan hij overal goed tussendoor slalommen … en de boef is te voet, dus hij is makkelijk te vatten! Goed gedaan!
PLAYMOBIL inspireert kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De essentie van PLAYMOBIL is de speelfiguur van 7,5cm groot met beweeglijke ledematen, handen met een grijpfunctie die bijpassende accessoires kunnen vasthouden en een rond, draaibaar hoofd met vrolijk gezicht. De speelsets zijn vermakelijk, stimuleren de oog-handcoördinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden.
Gerelateerde Producten