LEGO 41404 Friends Emma's Speel Kubus

6 - 8
LEGO® 41404
36 LEGO's
BESTEL

LEGO 41404 Friends Emma's Speel Kubus

LEGO 41404 Friends Emma's Speel Kubus

LEGO 41404 Emma's kleine foto studio in de vorm van een kubus. Ideaal voor de aankomende fotograaf. Lees meer...

  • Beschrijving
  • Meer
Flexibel plezier staat voorop als je LEGO® Friends Emma's speelkubus (41404) cadeau geeft. Verscholen in het transparante glitteromhulsel bevindt zich een miniatuurfotostudio. Het is een geweldig cadeautje voor kinderen die van dieren en compact speelgoed houden. Wees origineel en creatief Deze LEGO Friends kubussen bieden kinderen een nieuwe manier van spelen. De onderdelen van deze speelgoedhuisdierenverzorgingsset kunnen uit de kubus gehaald worden, zodat kinderen kunnen genieten van origineel en creatief speelplezier. De elementen kunnen ook bevestigd worden onder in de kubus voor handig speelplezier onderweg – raak nooit meer stenen kwijt! De kubus kan in tweeën worden gesplitst zodat kinderen de minifotostudio met een vriendje of vriendinnetje kunnen delen. Plezier om in te lijsten Er zijn 5 kubussen om te verzamelen. Elke draagbare speelgoedkubus bevat een mysteriehuisdier in een willekeurige kleur – de verrassing binnenin ontdekken maakt deel uit van het plezier! Het stapelbare speelgoed heeft scharnieren aan de zijkanten die kunnen worden verbonden met de andere kubussen om een leuke opstelling te maken. Laat kinderen kennismaken met de wereld van Heartlake City, een plek van alledaagse helden waar ze een warm welkom wacht!

● Stimuleer creatief spel met LEGO® Friends Emma's speelkubus (41404). In de mooie, transparante glitterkubus bevindt zich een miniatuurwereld vol fotografieplezier. Kijk hoe kinderen de kubus openmaken om het schattige mysteriehuisdier te ontdekken.

● Speelgoed boordevol ontdekkingen voor een fijne reis. Naast een verzorgings- en fotostudio om zelf te bouwen bevat de kubus 1 minipoppetje en een speelgoedhuisdier. Met het stickervel kunnen kinderen de kubus naar hun eigen smaak aanpassen.

● Kinderen kunnen hun kubussen op elkaar stapelen of met elkaar verbinden om ze op allerlei creatieve manieren neer te zetten, of de kubus splitsen om het plezier te delen. Ze kunnen de elementen eruit halen of er in de kubus mee spelen. Het is klein fotostudiospeelgoed voor enorm plezier!

● Deze bouwset is het perfecte reisspeeltje voor creatieve kinderen. Het eenvoudige model is aantrekkelijk voor kinderen die nog niet bekend zijn met LEGO® speelgoed. Deze minipoppetjesset is een geweldige verrassing, verjaardags- of sinterklaascadeau voor kinderen van 6 jaar en ouder.

● De kubus is ca. 8 cm breed en 6 cm diep en past gemakkelijk in een rugzak of handtas, waardoor het ideaal draagbare speelgoed is voor lange ritten. Dankzij de compacte afmetingen is het ook een leuke set om op een bureau neer te zetten.

● Dit reisspeeltje heeft gelukkig geen batterijen nodig om het fantasierijke spel tot leven te brengen. Dat betekent dat het plezier nooit hoeft op te houden, waar kinderen ook zijn: in de auto, in de trein of in het vliegtuig.

● Zoals alle LEGO® sets wordt ook dit leuke speelgoed geleverd met duidelijke gedrukte instructies. Deze zijn zo ontworpen dat kinderen vanaf 6 jaar ze gemakkelijk kunnen volgen en zonder de hulp van een volwassene kunnen beginnen met bouwen.

● Laat kinderen kennismaken met de LEGO® Friends wereld, waar ze leren dat ze kunnen bereiken wat ze maar willen zolang ze hun hart maar volgen. En iedereen is welkom, omdat er altijd ruimte is voor nog een vriend of vriendin.

● LEGO® speelgoed voldoet aan de hoogste industrienormen en aan onze eigen kwaliteitseisen. Kinderen die deze speelset bouwen, zullen merken dat de stenen stevig op elkaar passen en elke keer weer eenvoudig van elkaar te halen zijn.

● We gooien, verhitten, bijten, bekrassen en testen de LEGO® stenen en onderdelen op alle mogelijke manieren om te garanderen dat elke LEGO Friends set voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Anderen bestelden ook: