LEGO 41389 Friends Stephanies mobiele ijskar

6 - 8
LEGO 41389
97 LEGO's
VERWACHT
  • Beschrijving
  • Meer

LEGO 41389 Friends Stephanies mobiele ijskar

LEGO 41389 Friends Combineer, proef en serveer de lekkerste ijsjes in deze leuke ijskar! Met scooter en een lief hondje. Lees meer...

LEGO 41389 Friends Stephanies mobiele ijskar

De zon straalt, net als LEGO® Friends Stephanie met haar leuke ijskar! Help haar de klanten uit Heartlake City te bedienen. Combineer de gekste smaken bolletjes en ijslolly's. Hang lekker met je vriendinnen aan de tafel en smul van het verkoelende ijs. Niet veel te doen? Koppel de scooter los en zet hond Dash op zijn stoel. Zet je helm op en ga met Stephanie naar het strand!

● Deze LEGO® IJskar (41389) is een geweldig cadeau voor elk kind dat houdt van spelen met etensthema. Het stimuleert de creativiteit als kinderen doen alsof ze heerlijke lekkernijen maken en verkopen – of ze kunnen de klant spelen.
● Deze set bestaat uit 97 onderdelen zodat het spelen snel kan beginnen. Kinderen kunnen de set neerzetten zoals zij dat willen: met het minipoppetje van Stephanie achter de wagen en de hond spelend ervoor – of andersom!
● Jouw kleine verkoper kan met de voertuigen samen of afzonderlijk spelen aangezien de mini-ijssalon losgehaakt kan worden van de LEGO® scooter. Ze kunnen het speelgoedeten combineren zoals zij willen om de klant precies te geven wat hij of zij lekker vindt!
● Dit is een topcadeau voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar die wel een verrassingstraktatie verdienen. De instructies zijn kort en eenvoudig, dus zelfs kinderen met weinig bouwervaring kunnen snel deze coole speelset maken!
● Deze traktatie van ca. 7 cm hoog en 14 cm lang neemt weinig ruimte in op een bureau en is ook klein genoeg om mee te nemen als je kind bij iemand gaat spelen. Kinderen kunnen de set combineren met andere LEGO® sets voor nog meer creatief speelplezier!
● Dit is geen statische LEGO® Friends set – de wielen kunnen echt draaien. Maar er zijn geen batterijen nodig, want deze schattige ijskar beweegt op trekkracht!
● Is jouw kleine bouwer klaar voor een geweldige speelervaring? Download de LEGO® Life app en help hem of haar Instructions PLUS te gebruiken om de ijsset te bekijken via de zoom-, draai- en doorschijnende functie. Dat is bouwen in het digitale tijdperk!
● Laat je jonge bouwer kennismaken met de LEGO® Friends wereld. Iedereen is van harte welkom in Heartlake City, waar kinderen alles kunnen bereiken wat ze maar willen met hun beste vriendinnen aan hun zijde. ● LEGO® speelsets voldoen aan de hoogste industrienormen en aan onze eigen kwaliteitseisen, zodat ze door kleine handjes gemakkelijk kunnen worden vastgepakt, op elkaar gezet en uit elkaar gehaald – en dat is al zo sinds 1958.
 ● De LEGO Groep test alle stenen en onderdelen om er zeker van te zijn dat elke bouwset voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.