LEGO® 70847 Goedemorgen, Glitterbaby's

9 - 11
LEGO® 70847
997 LEGO's
NIEUW
BESTEL
  • Beschrijving
  • Meer

LEGO 70838 Koningin Wiedanook Watdanooks ‘echt-niet-kwaadaardige' ruimtepaleis. Lees meer...

Kinderen zullen het fantastisch vinden om Sterretje en de baby's over de grond te laten tollen en de lucht in te schieten met deze DE LEGO® FILM 2™ 70847 Goedemorgen, Glitterbaby's speelset. Dit populaire bouwspeelgoed voor kinderen bevat een van stenen gebouwd bevestigingspunt waardoor de figuur van Sterretje kan rondtollen of kan worden weggeschoten met de speelgoedkatapult. Sterretje kan ook worden aangepast zodat een van de 2 babyfiguren erbovenop kan worden geplaatst om rond te draaien of de lucht in te schieten met de katapult. Natuurlijk kunnen kinderen ook doen alsof een van de baby's de ruimte in vliegt op de rug van Sterretje. Deze veelzijdige kleine bouwset is inclusief Emmet en Lucy minifiguren met leuke accessoires, waaronder van stenen gebouwde smoothies en een albumhoes-element van de hit "Alles is echt super", als inspiratie voor creatief speelplezier.

  • Deze LEGO® paleisset is inclusief 8 personages uit DE LEGO FILM 2™: een Vrijgezel Batman™ minifiguur en Celeste minipoppetje, plus van stenen gebouwde figuren van Koningin Wiedanook Watdanook, IJshoorntje, Sterretje, een Koninklijke wachter en 2 Hartjes.
  • Het speelgoedpaleis met verschillende verdiepingen heeft een draaiend bovengedeelte met een afneembare raket die open kan voor Koningin Wiedanook Watdanook, afneembare capsules die open kunnen voor andere personages, 2 balkons, een beveiligingsruimte met een bouwbaar bewakingsscherm en verschillende elementen zoals een koffiekopje, een klein hartje en een donut, plus een eetkamer met een tafel, 2 stoelen, een kast, een bouwbare blender, verschillende drank- en voedselelementen en een dj-stand.
  • Ook inclusief de bouwbare lolly van de Koninklijke wachter.
  • De minifiguur van Vrijgezel Batman™ (met speciale kledingopdruk), het minipoppetje van Celeste en de figuren van Koningin Wiedanook Watdanook (kleine versie), IJshoorntje (kleine versie) en de Koninklijke wachter zijn allemaal nieuw vanaf mei 2019.
  • Kinderen kunnen de grappigste scènes uit DE LEGO® FILM 2™ naspelen met deze coole speelgoedpaleis-bouwset.
  • Het speelgoedpaleis is ca. 48 cm hoog, 34 cm breed en 18 cm diep.
Bouwinstructies