COBI® 21904 T72 RC met afstandsbediening

  • Beschrijving
  • Meer

COBI 21904 Met Bluetooth op afstands bestuurbare T72 tank, in een metalen doos. Lees meer...

De set T-72 Tank uit de Cobi Electronic-serie van Cobi S.A. bestaat uit vierhonderdvijftig Cobi-stenen, een gedetailleerde en uitgebreide instructie, de controlerende piloot en drie beeldjes van soldaten. Volgens de instructies in het pakket kunt u een radiografisch bestuurbare tank bouwen. Het duurt ongeveer drie uur om de tank te bouwen.


In de set vindt u kabels die moeten worden verbonden met de betreffende stenen. De tankkleuren zijn groen en zwart. Zodra je de tank hebt gebouwd, moet je deze activeren en dan kun je hem manipuleren met de knoppen van de piloot. De tank kan op een vloer of een tapijt worden verplaatst, evenals door obstakels bewegen of een andere tank of ander speelgoed ervoor verplaatsen. Het kan draaien, teruggaan, doorgaan en je kunt de snelheid regelen. Afgezien daarvan kun je de koplampen van de tank aanzetten, hun bereik aanpassen en vervolgens je vijanden binnenvallen in het donker.
De set T-72 Tank van Cobi is een absolute attractie en een totale nieuwigheid. Elke verzamelaar van het eigen leger zou er een moeten hebben; ook degenen die geïnteresseerd zijn in radiografisch bestuurbare voertuigen. Topkwaliteit vrijetijdsbesteding gegarandeerd!

12 +
COBI 21904
450 COBI's
BESTEL
Anderen bestelden ook: