PLAYMOBIL 6697 Super 4 Meeneem burcht van de Zwarte Baron

PLAYMOBIL 5+
PLAYMOBIL 6697
50% KORTING
BESTEL
  • Beschrijving
  • Meer

PLAYMOBIL 6697 Deze Burcht van de zwarte baron neem je overal mee naar toe. Dat is handig. Zeer uitgebreide set voor de fan van Super 4. Lees meer...

met de SUPER 4-aartsvijand uit Kingsland! Verdedig het kasteel door op de muur met de afneembare kruisboog naderende vijanden te beschieten. Slagen de aanvallers erin om de zwakke plek in de muur te vinden en door te stoten naar de schatkamer? - De Black Baron-figuur heeft een afneembare wapenrusting en een paard met zadel en tuig.

- De meegeleverde kruisboog kan tussen de torens van het kasteel worden bevestigd en de 3 meegeleverde projectielen afvuren.- Verder zijn nog 2 PLAYMOBIL-ridderfiguren meegeleverd (een boogschutter en een zwaardvechter).- Alle onderdelen kunnen worden opgeborgen in het kasteel, zodat de hele set overal kan worden meegenomen aan de praktische handgreep.- Met schatkamer incl. koffer om te vullen met gouden munten. - De voorste muur van het kasteel kan op spectaculaire wijze worden doorbroken. - Afmetingen: Speelversie: ca. 40 x 17,5 x 27-32 cm en transportversie: ca. 21 x 18 x 32 cmDe fantastische avonturen van de vier SUPER 4 - helden uit de TV serie kan je vanaf nu zelf naspelen thuis. Samen met de hoofdpersonages Alex, Ruby, Gene en Twinkle zijn er nog meer bekende figuren, werelden en voertuigen te zien in de 16 sets. Zoals steeds inspireert PLAYMOBIL de kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De nieuwe sets zijn niet alleen een must voor fans van de tv-serie, maar ook een fantastische aanvulling op de bestaande PLAYMOBIL werelden.
6697 Super 4
Anderen bestelden ook: