PLAYMOBIL 6696 Super 4 Playmobil Heer Rypan, wachter van de Zwarte Baron

PLAYMOBIL 5+
PLAYMOBIL 6696
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

PLAYMOBIL 6696 De heer Rypan is de wachter van de Zwarte Baron. Lees meer…

- Deze bewaker van Baron Black komt uit de wereld Kingsland. - Incl. uitrusting voor een riddertornooi (tornooipaard, omheining en wapenstandaards voor de diverse strijdwapens).

- Met zijn afneembare wapenuitrusting is Rypan klaar voor de strijd.- Combineerbaar met Artikel 6695 "Koningstribune met Alex". De fantastische avonturen van de vier SUPER 4 - helden uit de TV serie kan je vanaf nu zelf naspelen thuis. Samen met de hoofdpersonages Alex, Ruby, Gene en Twinkle zijn er nog meer bekende figuren, werelden en voertuigen te zien in de 16 sets. Zoals steeds inspireert PLAYMOBIL de kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De nieuwe sets zijn niet alleen een must voor fans van de tv-serie, maar ook een fantastische aanvulling op de bestaande PLAYMOBIL werelden.

6696 Super 4 Deze bewaker van Baron Black komt uit de wereld Kingsland. Incl. uitrusting voor een riddertornooi (tornooipaard, omheining en wapenstandaards voor de diverse strijdwapens). Met zijn afneembare wapenuitrusting is Rypan klaar voor de strijd. Combineerbaar met Artikel 6695 "Koningstribune met Alex

Gerelateerde Producten