PLAYMOBIL 6695 Super 4 Koningstribune met Alex

PLAYMOBIL 5+
PLAYMOBIL 6695
BESTEL
  • Beschrijving
  • Meer

PLAYMOBIL 6695 Alex uit de wereld Kingsland beschikt over een uitschuif baar superzwaard. Lees meer...

Koningstribune met Alex, koning Kenric en Sir Gareth. Incl. tornooipaard en -uitrusting, koningstroon en uittrekbaar zwaard van Alex. De waardevolle Golden Teapot of de grote goudschat kan worden opgeborgen in de geheime bergruimte. Incl. 3 schilden die op de houten balken vooraan de tribune kunnen worden bevestigd of worden gebruikt voor de strijd.- Ridder Gareth is met zijn tornooipaard, lans en afneembare wapenrusting klaar om aan te treden in een riddertornooi (combineerbaar met Artikel 6696 "Rypan - Bewaker van de Black Baron").- Koning Kenric kan na het afnemen van zijn cape, plaatsnemen op zijn troon of met zijn zwaard zijn koninkrijk verdedigen.Afmetingen: Ca. 20-27 x 14 -18 x 19,5 cm. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar

6695 Super 4

De SUPER 4-held Alex uit de wereld Kingsland beschikt over een nieuw uitschuifbaar superzwaard met passende houder op de rug. - Met geheime bergplaats voor de waardevolle "Golden Teapot" of de goudschat met opsteekdiamanten.
- Incl. 3 schilden die op de houten balken vooraan de tribune kunnen worden bevestigd of worden gebruikt voor de strijd.
- Ridder Gareth is met zijn tornooipaard, lans en afneembare wapenrusting klaar om aan te treden in een riddertornooi (combineerbaar met Artikel 6696 "Rypan - Bewaker van de Black Baron").
- Koning Kenric kan na het afnemen van zijn cape, plaatsnemen op zijn troon of met zijn zwaard zijn koninkrijk verdedigen. - Afmetingen: Ca. 20-27 x 14-18 x 19,5 cm

Anderen bestelden ook: