PLAYMOBIL 6692 Super 4 Kameleon met Gene

PLAYMOBIL 5+
PLAYMOBIL 6692
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

PLAYMOBIL 6692 Super 4 Kameleon met Gene. Het display licht op in het donker. Lees meer…

Met SUPER 4-Held Agent Gene uit Technopolis - Het display op de linkerarm van Agent Gene licht op in het donker.- Inclusief beweegbare "Technopolis"-robot.- De Chameleon kan worden getransformeerd in de vliegmodus door de 4 wielen op te klappen.- De voorruit kan worden opgeklapt om PLAYMOBIL-figuren in de zetels te zetten.- In de houder op het dashboard kunnen 4 verschillende "hologramfolies" worden geplaatst.- Agent Gene en de twee apart verkrijgbare helden Ruby (art. 4796) en Alex (art. 6695) hebben elk een eigen zwenkzetel met verstelbare rugleuning in de stuurcabine.- De figuren kunnen in de Chameleon stappen via de zijdelingse klapdeur of de tegenoverliggende draaisluis.- Door het dak open te klappen, kan de Chameleon fungeren als centrale van de SUPER 4-helden. De vergadertafel licht op in het donker!- De twee meegeleverde brandstoftanks kunnen naast de draaisluis worden bevestigd.- Met uitklapbaar geheim kanon opzij van de Chameleon waarmee 4 meegeleverde projectielen kunnen worden afgevuurd.- De Skyjet (Art.Nr. 6691) past in de stuurcabine, net zoals in de TV-serie. De zetel van Ruby kan hiertoe naar achteren worden geschoven.Afmetingen: Ca. 28 x 15,5-18 x 10-11cm

Met SUPER 4-Held Agent Gene uit Technopolis - Het display op de linkerarm van Agent Gene licht op in het donker.
- Inclusief beweegbare "Technopolis"-robot.
- De Chameleon kan worden getransformeerd in de vliegmodus door de 4 wielen op te klappen.
- De voorruit kan worden opgeklapt om PLAYMOBIL-figuren in de zetels te zetten.
- In de houder op het dashboard kunnen 4 verschillende "hologramfolies" worden geplaatst.
- Agent Gene en de twee apart verkrijgbare helden Ruby (art. 4796) en Alex (art. 6695) hebben elk een eigen zwenkzetel met verstelbare rugleuning in de stuurcabine.
- De figuren kunnen in de Chameleon stappen via de zijdelingse klapdeur of de tegenoverliggende draaisluis.
- Door het dak open te klappen, kan de Chameleon fungeren als centrale van de SUPER 4-helden. De vergadertafel licht op in het donker!
- De twee meegeleverde brandstoftanks kunnen naast de draaisluis worden bevestigd.
- Met uitklapbaar geheim kanon opzij van de Chameleon waarmee 4 meegeleverde projectielen kunnen worden afgevuurd.
- De Skyjet (Art.Nr. 6691) past in de stuurcabine, net zoals in de TV-serie. De zetel van Ruby kan hiertoe naar achteren worden geschoven.

Afmetingen: Ca. 28 x 15,5-18 x 10-11cm

Gerelateerde Producten