PLAYMOBIL 6690 Super 4 Dr. X

PLAYMOBIL 5+
PLAYMOBIL 6690
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

PLAYMOBIL 6690 Smeedt geheime plannen met Dr. X. uit Technopolis. Lees meer…

- De slechterik Dr.X komt uit de wereld van Technopolis - Inclusief futuristisch vliegend transport en aktetas. De fantastische avonturen van de vier SUPER 4 - helden uit de TV serie kan je vanaf nu zelf naspelen thuis. Samen met de hoofdpersonages Alex, Ruby, Gene en Twinkle zijn er nog meer bekende figuren, werelden en voertuigen te zien in de 16 sets. Zoals steeds inspireert PLAYMOBIL de kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De nieuwe sets zijn niet alleen een must voor fans van de tv-serie, maar ook een fantastische aanvulling op de bestaande PLAYMOBIL werelden.

Ben je superfan van de Super 4 tv-serie? Met deze speelset van Playmobil kun je de fantastische avonturen uit de tv-serie naspelen! In deze speelset wordt de slechterik Dr. X geleverd met een futuristisch vliegend transport en een aktetas.
Speel urenlang met deze Super 4-helden-speelset van Playmobil. Bekend uit de Super 4-tv-serie. De slechterik Dr. X komt uit de wereld van Technopolis. Inclusief futuristisch vliegend transport en een aktetas

Gerelateerde Producten