PLAYMOBIL 6689 Super 4 Hoofdfee Lorella

PLAYMOBIL 5+
PLAYMOBIL 6689
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

PLAYMOBIL 6689 De superhoofd fee Lorella uit de bekende serie Super 4. Lees meer...

- Met afneembare haardecoratie, tweedelige jurk en bewegende, afneembare vleugels. - Uit de SUPER 4-wereld Enchanted Island.- "Gewapend" met een toverstaf. De fantastische avonturen van de vier SUPER 4 - helden uit de TV serie kan je vanaf nu zelf naspelen thuis. Samen met de hoofdpersonages Alex, Ruby, Gene en Twinkle zijn er nog meer bekende figuren, werelden en voertuigen te zien in de 16 sets. Zoals steeds inspireert PLAYMOBIL de kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De nieuwe sets zijn niet alleen een must voor fans van de tv-serie, maar ook een fantastische aanvulling op de bestaande PLAYMOBIL werelden.

Ben je superfan van de Super 4 tv-series? Met deze speelset van Playmobil kun je de fantastische avonturen uit de tv-serie naspelen! In deze set wordt de hoofdfee Lorella geleverd met afneembare haardecoratie, een tweedelige jurk en bewegende, afneembare vleugels.

Speel urenlang met deze Super 4-helden-speelset van Playmobil. Bekend uit de Super 4-tv-series. Lorella wordt geleverd met afneembare haardecoratie, een tweedelige jurk en bewegende, afneembare vleugels. Inclusief toverstaf

Gerelateerde Producten