PLAYMOBIL 70118 Spirit Riding Free Schuur met Lucky

PLAYMOBIL 5+
PLAYMOBIL 70118
153 PC
SOLD OUT
  • Beschrijving
  • Meer

PLAYMOBIL 70118 De hooizolder in de schuur van Pru's vader dient als ontmoetingsplaats. Supergave set voor de iefhebber. Lees meer...

Inclusief Lucky, Pru, Abigail en Prus vader Al Granger en paard Sagebrush.
- De figuren kunnen met zadel op het meegeleverde paard rijden.- De staldeuren kunnen alleen naar buiten worden geopend.- De bovenste deur naar de vrachtlift kan in beide richtingen worden geopend.- De ingesloten graselementen kunnen met de verschillende pluggen worden versierd.- De bijgeleverde paardenbox (of andere paardenboxen) kan met behulp van een hulpstuk aan de zijkant van het stalgebouw- links of rechts- worden bevestigd.- De paardenboxen kunnen individueel, op de stal of in combinatie met andere paardenboxen worden gebouwd.- Bij de paardenbox is er een rieten vloer inbegrepen. De twee kleinere, identieke stro-elementen zijn nodig bij het combineren van meerdere paardenboxen om de vergrote paardenboxen te vullen.- Incl. extra stickerblad met herbruikbare stickers voor unieke decoratie.- Mogelijke combinaties: Met behulp van koppelstukjes kan de paardenbox met de paardenboxen uit de speelwereld van de grote manege worden gecombineerd en de andere paardenstallen uit de speelwereld van Spirit.Afmetingen (LxBxH) cm: 37 x 29 x 29"product-hints-pbc">Aanbevolen voor kinderen van 4 jaar en ouder.

 

Inclusief Lucky, Pru, Abigail en Prus vader Al Granger en paard Sagebrush.
- De figuren kunnen met zadel op het meegeleverde paard rijden.
- De staldeuren kunnen alleen naar buiten worden geopend.
- De bovenste deur naar de vrachtlift kan in beide richtingen worden geopend.
- De ingesloten graselementen kunnen met de verschillende pluggen worden versierd.
- De bijgeleverde paardenbox (of andere paardenboxen) kan met behulp van een hulpstuk aan de zijkant van het stalgebouw
- links of rechts
- worden bevestigd.
- De paardenboxen kunnen individueel, op de stal of in combinatie met andere paardenboxen worden gebouwd.
- Bij de paardenbox is er een rieten vloer inbegrepen. De twee kleinere, identieke stro-elementen zijn nodig bij het combineren van meerdere paardenboxen om de vergrote paardenboxen te vullen.
- Incl. extra stickerblad met herbruikbare stickers voor unieke decoratie.
- Mogelijke combinaties: Met behulp van koppelstukjes kan de paardenbox met de paardenboxen uit de speelwereld van de grote manege worden gecombineerd en de andere paardenstallen uit de speelwereld van Spirit.
Afmetingen (LxBxH) cm: 37 x 29 x 29
Aanbevolen voor kinderen van 4 jaar en ouder.
Warning