PLAYMOBIL® 6157 City Action Cargo

  • Beschrijving
  • Meer

PLAYMOBIL 6157 Speelbox "Motorwerkplaats" . Lees meer…

PLAYMOBIL breidt het populaire gamma uitklapbare speelboxen uit met vier nieuwe speelideeën. Elk met een specifiek thema en tal van toebehoren.


Het geheim: de geheimzinnige box gewoon openen met een sleutel en door het ingenieuze klapsysteem ontstaat er een fantastische speelwereld.


In de Motorwerkplaats is het altijd druk. Deze mobiele werkplaats beschikt over het nodige gereedschap om tweewielers te repareren en af te stellen. Een paradijs voor alle mecaniciens in spe!
De uitklapbare speelboxen van PLAYMOBIL kunnen na het spelen snel en makkelijk worden opgeruimd - alles past in de afsluitbare box. De sleutel wordt veilig aan de bodem bevestigd. De speelboxen kunnen met een klein trucje ook zonder sleutel worden geopend mocht die ooit zoek raken.
Een mooi geschenkidee en ideaal om overal mee te nemen – speelplezier onderweg verzekerd!
Deze set bevat 65 onderdelen.
PLAYMOBIL inspireert kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De essentie van PLAYMOBIL is de speelfiguur van 7,5cm groot met beweeglijke ledematen, handen met een grijpfunctie die bijpassende accessoires kunnen vasthouden en een rond, draaibaar hoofd met vrolijk gezicht. De speelsets zijn vermakelijk, stimuleren de oog-handcoördinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden.

PLAYMOBIL 5+
PLAYMOBIL 6157
Leeftijd 5 - 6
Bestel