LEGO 75222 StarWars Verraad in Cloud City

LEGO 75222
2812 LEGO's
SOLD OUT
 • Beschrijving
 • Meer

LEGO 75222 Verraad in Cloud City

LEGO 75222 Breng een bezoek een de majestueuze metropolis in de lucht boven Bespin, het magische Cloud City. Lees meer...

Beleef opnieuw onvergetelijke momenten uit de film Star Wars: The Empire Strikes Back of bedenk zelf grappige nieuwe verhaallijnen met de set LEGO® Star Wars 75222 Verraad in Cloud City. Deze zeer gedetailleerde set bestaat uit 4 delen die elk verschillende scènes uit de klassieke film voorstellen. Er is een landingsplatform met het Slave I ruimteschip van Boba Fett, een gedetailleerde centrale gang, een eetkamer met zitplaatsen voor 5 minifiguren, een afvalverwerkingsruimte met verbrandingsoven en een sensorbalkon voor epische lichtzwaardduels tussen Luke en Vader. Daarnaast bevat de set een carbon vriesruimte met een functie waarmee je Han in een blok carboniet kunt 'invriezen', een verhoorkamer en gevangeniscel, een tweede landingsplatform voor de Twin-Pod Cloud Car en nog veel meer. Samen met maar liefst 18 LEGO minifiguren en 2 droids is deze set een echte aanwinst voor de collectie van elke Star Wars en LEGO fan.
 • Inclusief 18 minifiguren: Han Solo, Princess Leia en Luke Skywalker in Bespin-outfits, Chewbacca, C-3PO, Lando Calrissian, Lobot, 2 Cloud City Guards, 2 Cloud Car Pilots, Leia en Han in Hoth-outfits, Darth Vader, Boba Fett , 2 Stormtroopers en een Ugnaught, plus R2-D2 en een IG-88 droid.
 • Deel 1 bevat een landingsplatform met een schuifdeur en Bobo Fett's Slave I wordt geleverd met een minifiguurcockpit, beweegbare vleugels en ruimte eronder om het Han-carbonietelement op te slaan.
 • Sectie 2 bevat een eetkamer met een tafel, stoelen voor 5 minifiguren en een decoratieve Cloud City micro-build; lounge met een transparant beeldhouwwerk en 2 stoelen; vuilnisverwerkingsruimte met een verbrandingsoven, transportband en een gedeactiveerde IG-klasse droid; en een promenade met beeldhouwwerk van bomen, muurreliëf en het openen van deuropeningen naar andere delen van het model.
 • Sectie 3 is voorzien van een sensorbalkon met reling en uitzwaaifunctie, plus een onderhoudscabine met opening rond venster voor epische Lightsaber-duels, plus een koolstofvrieskamer met hefboom-geactiveerde 'freeze'-functie.
 • Hoofdstuk 4 toont een donkerrode gang die leidt naar de verhoorkamer met een draaiende ondervragingsstoel, plus een gevangeniscel, een hangar met een geheime valluik en gereedschap & wapenrek, en ruimte voor de Twin-Pod Cloud Car met opening minifigure cockpits en 2 stud shooters.
 • Nieuw-voor-oktober-2018 minifigure details zijn Leia's rode jurk, Han's Corellian bloedstreep, Luke's donkerbruine Dagobah-outfit, de hoofdversiering van de Ugnaught en de piloten van de cloudauto.
 • Wapens omvatten Han's blastpistool, Chewbacca's bowcaster, Luke's Lightsaber, Vader's Lightsaber, Boba Fett's blastergeweer, IG-88's blastergeweer, 5 blasterpistolen en 4 blasters. Accessoire-elementen zijn een sleutel, handboeien en de cybernetische band van Lobot.
 • Voer lucht-lucht gevechten uit tussen Boba Fett's Slave I en de Twin-Pod Cloud Car.
 • Trek aan de hendel van de koolstofvrieskamer om te beweren dat de Han in carboniet bevriest!
 • Herleef onvergetelijke scènes uit de klassieke Star Wars: The Empire Strikes Back-film. Deze geweldige set maakt deel uit van de LEGO® Star Wars Master Builder-serie.
 • Cloud City meet meer dan 6 "(16 cm) hoog, 22" (58 cm) breed en 22 "(56 cm) diep. Slave I meet meer dan 4 "(11 cm) hoog, 7" (19 cm) lang en 7 "(18 cm) breed.
 • LEGO 75222, deathstar, lego 10188, lego 75192, 75252, milennium falcon, imperial stardestroyer