PLAYMOBIL 9462 City Action Brandweer Grote Brandweerkazerne met helikopter

PLAYMOBIL 5+
PLAYMOBIL 9462
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

PLAYMOBIL 9462 Wacht in deze super gave kazerne tot er een brand is. Met helikopter. Lees meer...

met schuifpaal, brandalarm (2 x 1,5 V AAA-batterijen vereist), helikopter en helikopterplatform en twee garages voor reddingsvoertuigen. Afmetingen: 61 x 21 x 36 cm (l x d x h).Kan gecombineerd worden met:9802 Slangentoren met alarm voor de grote brandweerkazerne 9462
9803 Extra standplaats voor de grote brandweerkazerne 9462. Tietaa - tietaa - tieta! Het alarm gaat af! De brandweermannen vertrekken onmiddellijk. Een brandweerman springt uit zijn stoel, neemt een helm van de muur en sprint naar de brandweerpaal. Swoeng - daar gaat hij! Beneden wordt hij al opgewacht door zijn collega. ""Een huis op de hoofdweg staat in brand, we moeten onmiddellijk uitrukken!"" Op hetzelfde moment stijgt een andere collega al op met de helicopter. Het gemotiveerde team zal het vuur in een mum van tijd blussen.Veel ruimte: De brandweerkazerne biedt plaats voor twee brandweerwagens.

LET OP: EXCLUSIEF BATTERIJEN

- Op de bovenverdieping bevindt zich het commandocentrum met recreatieruimte met twee uitklapbedden en opbergruimte voor de brandweeruitrusting. - De figuren kunnen aan de paal worden bevestigd en naar beneden glijden. - Met werkend alarm. - De rotorbladen van de helikopter zijn draaibaar. - Een figuur kan in de helikopter worden geplaatst. 9462 featureimage Brandalarm (2 microbatterijen van 1,5 V nodig) Afmetingen (LxBxH) cm: 61 x 21 x 36 Aanbevolen voor kinderen van 4 jaar en ouder.
Gerelateerde Producten