PLAYMOBIL 9362 City Action Politie SIE-rubberboot

PLAYMOBIL 5+
PLAYMOBIL 9362
DRIJFT
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

PLAYMOBIL 9362 Echt drijvende rubberboot van de stoere Playmobil Politie. Help jij de boeven vangen? Lees meer...

Tijdens zijn vlucht rijdt de schurk met zijn amfibievoertuig het water in. Hij denkt dat hij de politie nu heeft afgeschud. Maar hij had geen rekening gehouden met de twee agenten van het Speciaal Interventie Eskadron in hun rubberboot. Natuurlijk zetten de politieagenten meteen de achtervolging in en ze vragen ook om versterking vanuit de lucht. Zodra het amfibievoertuig in zicht is, laden de politieagenten hun kanon en vuren ze de enterhaak af. Ze hebben de schurk meteen te pakken. Leuke extra’s: de rubberboot kan blijven drijven en kan met een onderwatermotor (art.nr. 7350) worden uitgerust. Het kanon kan met een enterhaak of met een pijl worden geladen, kan drijven en met schietfunctie. Uitbreidbaar met onderwatermotor (artikel 7350). Afmetingen: 27 x 11,5 x 11,5 cm (l x d x h).Kan gecombineerd worden met:7350 Onderwatermotor

- De boot kan drijven en kan met een onderwatermotor (artikel 7350) uitgerust worden.
- Het werkende kanon kan van een grijphaak of een pijlprojectiel voorzien worden.
- De buitenboordmotoren kunnen onafhankelijk van elkaar naar boven gekanteld worden.
- De boeien waaraan de schatkist bevestigd is, drijven in het water.

Tijdens zijn vlucht rijdt de schurk met zijn amfibievoertuig het water in. Hij denkt dat hij de politie nu heeft afgeschud. Maar hij had geen rekening gehouden met de twee agenten van het Speciaal Interventie Eskadron in hun rubberboot. Natuurlijk zetten de politieagenten meteen de achtervolging in en ze vragen ook om versterking vanuit de lucht. Zodra het amfibievoertuig in zicht is, laden de politieagenten hun kanon en vuren ze de enterhaak af. Ze hebben de schurk meteen te pakken. Leuke extra’s: de rubberboot kan blijven drijven en kan met een onderwatermotor (art.nr. 7350) worden uitgerust. Het kanon kan met een enterhaak of met een pijl worden geladen.
 
- De boot kan drijven en kan met een onderwatermotor (artikel 7350) uitgerust worden. - Het werkende kanon kan van een grijphaak of een pijlprojectiel voorzien worden.
- De buitenboordmotoren kunnen onafhankelijk van elkaar naar boven gekanteld worden.
- De boeien waaraan de schatkist bevestigd is, drijven in het water.
 
Afmetingen (LxBxH) cm: 27 x 11,5 x 11,5
 
Aanbevolen voor kinderen van 5 jaar en ouder.
 
Warning
Gerelateerde Producten