LEGO® DUPLO® 10872 Treinbrug en rails

  • Beschrijving
  • Meer

LEGO DUPLO 10872 Treinbrug met rails, voor de mooiste treinbanen. Lees meer...

Voeg deze LEG DUPLO set 10872 Treinbrug en -rails toe aan een willekeurige nieuwe of bestaande DUPLO treinset en laat je peuter of kleuter de eerste bouwvaardigheden ontwikkelen terwijl hij of zij de hoge brug bouwt en de treinrails naar eigen inzicht neerlegt. Help je kind om de gele actiesteen op de rails te leggen, zodat de compatibele DUPLO treinen toeteren als ze eroverheen rijden. Inclusief een LEGO DUPLO figuur van een bouwvakker, 2 losse stenen, een schep en een koffer voor nog meer mogelijkheden voor rollenspel en om allerlei verhalen mee te verzinnen.

  1. Inclusief een LEGO DUPLO figuur van een bouwvakker met een schep en een koffer als accessoires.
  2. De set omvat 8 rechte railelementen, 4 hellingelementen om de brug mee te bouwen en een gele actiesteen om te toeteren.
  3. Combineer deze set met de 10874 Stoomtrein of de 10875 Goederentrein om nog meer uit de LEGO DUPLO treincollectie van je peuter of kleuter te halen.
  4. Laat je kind zien hoe eenvoudig het is om de gele actiesteen op de rails te plaatsen om een willekeurige compatibele LEGO DUPLO trein, zoals de 10874 Stoomtrein of de 10875 Goederentrein, te laten toeteren wanneer deze eroverheen rijdt.
  5. De rails uit deze set zijn compatibel met die uit de bestaande LEGO DUPLO treincollectie van je kind.
  6. Inclusief 2 losse stenen, een schep en een koffer om de rollenspelmogelijkheden te vergroten en nog meer verhalen te verzinnen.
  7. Deze speelgoedtreinrails zijn een ideaal cadeau voor jonge kinderen met een voorliefde voor treinen
1 - 2
LEGO® DUPLO® 10872
BESTEL