LEGO 60193 City Noordpool Lucht transport met helikopter

LEGO® 60193
277 LEGO's
SOLD OUT
  • Beschrijving
  • Meer

LEGO 60193 Noordpool Lucht transport

LEGO 60193 Waardevolle vondsten van de Noordpool worden snel met deze grote helikopter vervoerd. Lees meer...


Vervoer waardevolle vondsten met het LEGO City 60193 Poolluchttransport, bestaande uit een stevige quadrocopter met 4 draaiende rotors, een landingsgestel met ski's, een te openen minifiguurcockpit en een werkende takel met touw en haak. Deze leuke poolexpeditieset is inclusief een quad, 2 houwelen, een zaag, een doorschijnend-blauw ijsblok met een bevestigingspunt voor een haak, een zijkant die open kan en een 'bevroren' sabeltandtijgerfiguur, plus 2 LEGO minifiguren van onderzoekers

  1. Inclusief 2 LEGO minifiguren van onderzoekers: een poolklimmer en een poolpiloot, plus een figuur van een 'bevroren' prehistorische sabeltandtijger.
  2. De set omvat een stevige quadrocopter met 4 draaiende rotors, een landingsgestel met ski's, een werkende takel met touw en haak en een quad.
  3. Ook inclusief een doorschijnend-blauw ijsblok met ruimte voor een haak bovenop en binnenin ruimte voor de 'bevroren' sabeltandtijgerfiguur.
  4. Laat de propellers draaien om de quadrocopter op pad te sturen.
  5. Ga met de quad naar het opgravingsgebied en begeleid de quadrocopter naar de juiste plek.
  6. Draai aan de knop om de haak te laten zakken, bevestig de haak aan het ijsblok en breng de vondst terug naar de basis.