PLAYMOBIL® 9060 Zee aquarium met grot

  • Beschrijving
  • Meer

PLAYMOBIL 9060 Ga je mee naar het zeeaquarium kijken naar de zeeleuwen? Vulbaar met water. Lees meer...

Kom naar de zeeleeuwen show kijken!Het bezoekersterras, de diepzeegrot, de panoramavensters en een avonturenkoepel nodigen uit tot het bekijken van de zeeleeuwen en de onderwaterwereld. Het aquarium kan met water worden gevuld. Afmetingen: 40 x 43 x 16 cm. - Het zee-aquarium bestaat uit een groot waterbassin dat ook met water kan worden gevuld.- De doorzichtige "kijkkoepel" is alleen geschikt voor kinderfiguren zonder hoofdbedekking. - Het carrouselplatform is draaibaar. De carrousel staat los en is niet verbonden met het waterbassin onder de koepel. Vier voetklemmen zorgen voor een stabiel houvast van de figuren op de carrousel.- De zeeleeuw kan de kop en de staartvinnen naar boven en naar beneden bewegen. De voorste vinnen zijn draaibaar.- De zeeleeuw kan door de band en kan op de houder een bal balanceren. - De band kan direct door een figuur in de hand worden genomen of met de houder op een willekeurige plek van de afsluitlijst van het bassin worden bevestigd.
 
- Het zee-aquarium bestaat uit een groot waterbassin dat ook met water kan worden gevuld.
- De doorzichtige ""kijkkoepel"" is alleen geschikt voor kinderfiguren zonder hoofdbedekking.
- Het carrouselplatform is draaibaar. De carrousel staat los en is niet verbonden met het waterbassin onder de koepel. Vier voetklemmen zorgen voor een stabiel houvast van de figuren op de carrousel.
- De zeeleeuw kan de kop en de staartvinnen naar boven en naar beneden bewegen. De voorste vinnen zijn draaibaar.
- De zeeleeuw kan door de band en kan op de houder een bal balanceren.
- De band kan direct door een figuur in de hand worden genomen of met de houder op een willekeurige plek van de afsluitlijst van het bassin worden bevestigd.
PLAYMOBIL 5+
PLAYMOBIL 9060
Leeftijd 7 - 8
SOLD OUT