PLAYMOBIL® 9000 Super 4 Galjoen Kameleon met Ruby

PLAYMOBIL 5+
PLAYMOBIL 9000
Leeftijd 7 - 8
BESTEL

PLAYMOBIL® 9000 Super 4 Galjoen Kameleon met Ruby

PLAYMOBIL 9000 Ga je samen met Ruby mee op een piratenavontuur met haar piratenschip? Lees meer...

  • Beschrijving
  • Meer
PLAYMOBIL® 9000 Super 4 Galjoen Kameleon met Ruby
Het Playmobil Super 4 piratenschip Kameleon met Ruby kan drijven en zijn kanonnen afvuren. Na afnemen van de dakkoepel en het dak is er toegang tot de cockpit en tot de commandocentrale van het team. Ook kan het dek er af, zodat er toegang is tot de opslagruimte. De brandstoftanks kunnen op de uitleggers aan de zijkant worden geplaatst. In het ruim kunnen drie figuren plaatsnemen. Zo hebben de Super 4 helden Ruby, Alex en Agent Gene hun individueel ontworpen zitplaats net als in de originele serie.

- Behoort toe aan het Playmobil thema Super 4
- Type 9000

Thema Super 4
De fantastische avonturen van de vier Super 4-helden uit de TV serie kan je vanaf nu zelf naspelen thuis. Samen met de hoofdpersonages Alex, Ruby, Gene en Twinkle zijn er nog meer bekende figuren, werelden en voertuigen te zien in de 16 sets. Zoals steeds inspireert Playmobil de kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De nieuwe sets zijn niet alleen een must voor fans van de tv-serie, maar ook een fantastische aanvulling op de bestaande Playmobil werelden. Voor kinderen vanaf 5 jaar.

Playmobil
Speelgoed wat kinderen inspireert hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De essentie van PLAYMOBIL is de speelfiguur van 7,5cm groot met beweeglijke ledematen, handen met een grijpfunctie die bijpassende accessoires kunnen vasthouden en een rond, draaibaar hoofd met vrolijk gezicht. De speelsets zijn vermakelijk, stimuleren de oog-handcoördinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden.

Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.
In verband met kleine onderdelen wordt dit product sterk afgeraden voor kinderen beneden 3 jaar