LEGO DUPLO 10958 Creatief verjaardagsfeestje

1 - 2
LEGO DUPLO 10958
200 LEGO's
NIEUW
BESTEL
 • Beschrijving
 • Meer

LEGO 10957 Duplo Brandweer helikopter en Politie auto

LEGO 10958 Tijd voor gezelligheid met dit superleuke verjaardagsfeestje set. Lees meer...

Het is tijd voor gezelligheid met het LEGO® DUPLO® Classic Creatief verjaardagsfeestje (10958)! Deze veelzijdige speelset zit boordevol kleurrijke stenen en onderdelen om op allerlei manieren mee te bouwen en te spelen.Eindeloze speelmogelijkheden Stimuleer de fantasie en de ontwikkeling van belangrijke vaardigheden van peuters met het LEGO DUPLO Classic Creatief verjaardagsfeestje. Er komt nooit een einde aan de leuke leermogelijkheden met deze kleurrijke verzameling stenen. Ouders en peuters kunnen samen inspirerende voorbeeldcreaties bouwen of zelf iets nieuws bedenken – van een verjaardagstaart en lekkernijen tot cadeautjes en getallen. Leerzaam bouwspeelgoed voor peuters LEGO DUPLO speelsets zijn geweldige cadeaus voor peuters. Met kleurrijke, gemakkelijk vast te houden onderdelen die de fantasie prikkelen en vrij spelen stimuleren, krijgen peuters creativiteit in handen.
 • De geweldige set LEGO® DUPLO® Classic Creatief verjaardagsfeestje (10958) zit boordevol kleurrijke stenen en onderdelen die kleine bouwers kennis laten maken met creatief bouwen en spelenderwijs leren. Inspireer jonge kinderen met 200 kleurrijke stenen en leuke vormen, waaronder een ster en een watermeloen.
 • Deze veelzijdige bouwset heeft kinderen zoveel te bieden, dat ze nooit meer willen stoppen met spelen en leren. Peuters kunnen met de handige stenen van alles maken: een verjaardagstaart, cadeautjes, lekkernijen, getallen en nog veel meer.
 • Ouders kunnen helpen met het bouwen van de inspirerende voorbeeldcreaties of zelf iets nieuws verzinnen.
 • Geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden. Dit leuke leerspeelgoed bevat onderdelen die peuters gemakkelijk kunnen oppakken en plaatsen en is een geweldig cadeau voor de feestdagen, een verjaardag of voor zomaar tussendoor.
 • Deze 200-delige set biedt onbegrensde speelmogelijkheden. Combineer de inhoud met andere LEGO® DUPLO® sets voor nog meer variatie.
 • Met behulp van de eenvoudige bouwinstructies bouwen ouders en peuters een hele reeks fantasierijke modellen.
 • Met zo veel inspirerende onderdelen kunnen kinderen onbegrensd creatief bouwen. Alle LEGO® DUPLO® speelsets zijn vakkundig ontworpen en zitten vol fantasierijke functies die kinderen aanzetten tot spelenderwijs leren, samen met hun ouders.
 • LEGO® DUPLO® speelsets voldoen aan strikte kwaliteitsnormen, zodat ze gemakkelijk door kleine vingertjes kunnen worden vastgepakt, op elkaar gezet en van elkaar gehaald – en dat is al zo sinds 1969.
 • LEGO® DUPLO® stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de strengste kindveiligheidsnormen. LEGO 10939 DUPLO Jurassic World uitbraak van de T-Rex  LEGO 10961 DUPLO Vliegveld met vliegtuig  LEGO 10772 DUPLO Mickey Mouse propellorvliegtuig  LEGO 10773 DUPLO Ijssalon van Minnie Mouse  LEGO 10774 DUPLO Mickey & Minnie Mouse  LEGO 10776 DUPLO Mickey's Brandweerkazerne  LEGO DUPLO 10940 SpiderMan’s Hoofdkwartier  LEGO DUPLO 10942 Minnies huis met cafe  LEGO DUPLO 10946 Op vakantie met de camper  LEGO DUPLO 10945 Huisvuil auto en afvalstoffendienst  LEGO DUPLO 10947 Race wagen  LEGO DUPLO 10948 Parkeergarage met autowasstraat  LEGO DUPLO 10954 Getallen Trein