LEGO 75294 StarWars Bespin Duel

12 +
LEGO 75294
295 LEGO
VERWACHT
  • Beschrijving
  • Meer

LEGO 75294 StarWars Bespin Duel

LEGO 75294 StarWars Maak je los van de dagelijkse beslommeringen met deze set: Bespin Duel. Lees meer...

StarWars Duel op Bespin Maak je los van de dagelijkse sleur en opnieuw verbinding maken met nostalgische Star Wars™ herinneringen met deze gedetailleerde Bespin Duel build-and-display LEGO® model (75294). Ter gelegenheid van de 40ste verjaardag van Star Wars: The Empire Strikes Back, het slim reconstrueert de iconische Luke Skywalker vs Darth Vader Cloud City duel scène. Bouwen en weergeven. Deze leuke, creatieve bouwset bevat Luke Skywalker en Darth Vader LEGO minifiguren met lightsabers. Het heeft ook een display stand met een 40e verjaardag naamplaatje om een prachtig middelpunt voor uw huis of kantoor te voltooien. En maak je geen zorgen als je een LEGO® nieuwkomer bent - stapsgewijze instructies zijn inbegrepen, zodat je genieten van een stressvrije bouwervaring. Mindful spanning. De LEGO Groep recreërt sinds 1999 iconische sterrenschepen, voertuigen, locaties en personage
  • Neem een time-out om te ontspannen, nostalgische Star Wars™ herinneringen te laten ontwaken en de 40ste verjaardag van Star Wars: The Empire Strikes Back in LEGO® stijl te vieren met dit Bespin Duel (75294) build-and-display model.
  • Met deze bouwset kun je de iconische Cloud City-duelscène opnieuw maken op een standaard met een naamplaatje, waarbij je met lichtzwaardjes Luke Skywalker en Darth Vader LEGO en Darth Vader LEGO toevoegt® minifiguren om een klassiek displaystuk te voltooien.
  • Deze prachtig gedetailleerde Bespin-bouwset is een geweldige aanvulling op de memorabilia-collecties van Star Wars™ fans en elke LEGO® liefhebber zal het graag laten zien naast hun andere creaties.
  • Deze 295-delige Star Wars™ bouwpakket is ideaal voor solo bouwen of het delen van het creatieve plezier met je vrienden. Het maakt ook een super verjaardag of vakantie cadeau voor de Star Wars fan of hobbyist in je leven.
  • Het bouwbare model meet meer dan 20 cm hoog, 23 cm breed en 11 cm diep – het heeft geen enorme hoeveelheid ruimte nodig om te worden weergegeven, maar de opvallende, authentieke details zullen zeker de aandacht van mensen trekken. Geen batterijen nodig.
  • Deze geweldige LEGO® Star Wars™ bouwset biedt een leuke, stressverlichtende build met lego stenen. Dus relax en geniet van het creëren van een prachtig display stuk. Inclusief stapsgewijze instructies, zodat zelfs LEGO® nieuwkomers vol vertrouwen kunnen bouwen en kunnen genieten van de kalme, rustige vreugde van het bouwen, plus een geïllustreerd boekje over de set, de verhalen die het inspireerden en de modelontwerper.
  • Deze bouwset maakt deel uit van een collectie inspirerende LEGO® bouwpakketten die voor u zijn ontworpen, de veeleisende hobbyist, terwijl u op zoek bent naar uw volgende creatieve doe-het-zelfproject.
  • Je hoeft de Force niet te gebruiken om LEGO® stenen aan te sluiten of uit elkaar te trekken! Sinds 1958 voldoen ze aan de hoogste industrienormen om ervoor te zorgen dat ze perfect en met gemak bij elkaar passen. LEGO® stenen en stukken worden verpletterd, gedraaid, gedropt, verwarmd en geanalyseerd om ervoor te zorgen dat alle Star Wars™ bouwsets voldoen aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen op aarde - en in elke melkweg!
Gerelateerde Producten