LEGO 80107 Lente Lantaarnfestival

12 +
LEGO 80107
882 LEGO's
VERWACHT
  • Beschrijving
  • Meer

LEGO 80104 Beëindig de viering van Chinees Nieuwjaar in stijl met dit kleurrijke Lente Lantaarnfestival. Lees meer...

Beëindig de viering van Chinees Nieuwjaar in een speelse stijl met dit kleurrijke LEGO® Lente Lantaarnfestival bouwspeelgoed voor kinderen (80107). De set bestaat uit een Chinese tuin van LEGO stenen met maanpoorten, een paviljoen, een vijver met brug en een ossenlantaarn die wordt verlicht door een LEGO verlichtingssteen ter ere van het Jaar van de Os. De tuin is versierd met lantaarns en traditionele chunlian-banieren en is geweldig om alleen of samen met familie en vrienden te bouwen. Je kunt de set ook op een andere manier herbouwen. Prachtige blikvanger, eindeloos speelplezier Breng dit schitterende model tot leven met 7 minifiguren van burgers, plus accessoires zoals bouwbare bubbelthee en elementen waaronder een konijnenlantaarn, tangyuan rijstbal, mobiele telefoon en selfiestick, plus een lantaarn in de vorm van een minifiguur die bezoekers bij de ingang verwelkomt. Bijzondere cadeaus LEGO sets met als thema Chinese traditionele festivals zijn geweldige cadeaus voor kinderen en voor iedereen met een interesse in de Chinese cultuur. Ze bieden elke ontvanger een boeiende bouwuitdaging en urenlang creatief speelplezier.
  • Bouw alle kleuren en plezier van de traditionele Chinese Leeuwendans en tempel na met dit LEGO® bouwspeelgoed met 5 dansende leeuwen, een percussionistenpodium, een prachtig gedetailleerde tempelpoort en meer.
  • Deze speelgoedbouwset om te verzamelen bevat 8 minifiguren voor rollenspel en zit boordevol functies voor nog meer plezier, zoals podia om de kleine leeuwenfiguurtjes op te laten dansen en een drumfunctie. Traditionele items zoals de rode bol, kool, kalligrafiekwast, raketvuurwerken rode papierstrook met 'beste wensen' erop bieden extra speelopties.
  • Deze set past goed bij de speelset LEGO® Tempelmarkt voor Chinees nieuwjaar (80105). Deze 882-delige educatieve LEGO® speelgoedset biedt een leuke, uitdagende bouwervaring voor kinderen vanaf 8 jaar en is een cool, creatief LEGO cadeau om het Chinees nieuwjaar en andere culturele festivals te vieren.
  • De LEGO® Tempelpoort is ca. 15 cm hoog, 19 cm breed en 3 cm diep en vormt samen met de dans- en percussiepodia, Chinese dansende leeuwenfiguurtjes en minifiguren een echte blikvanger.
  • Geef de fantasie van kinderen een boost met dit batterijloze speelgoed van Chinees nieuwjaar dat hen zal aanmoedigen creatieve vaardigheden te ontwikkelen terwijl ze leren over een belangrijke Chinese traditie en hun eigen leuke festiviteiten verzinnen.
  • Overweeg je dit unieke cadeau te geven aan een kind dat nog niet bekend is met LEGO® sets? Geen probleem. De set bevat eenvoudig te volgen, stapsgewijze bouwinstructies.
  • Zodra ze de doos openen, kunnen ze direct aan de slag! LEGO® sets met als thema Chinese traditionele festivals zijn geweldig om neer te zetten en bieden verschillende boeiende bouwuitdagingen en volop rollenspelplezier voor iedereen die geïnteresseerd is in de Chinese cultuur.
  • LEGO® bouwstenen voldoen aan de hoogste industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. Dat is al zo sinds 1958. LEGO® stenen worden op alle mogelijke manieren getest, zodat elke bouwset voldoet aan de strengste veiligheidsnormen. Daarom is dit Leeuwendans verzamelspeelgoed zo robuust en zo mooi om naar te kijken.