LEGO DUPLO 10953 Meetrek Eenhoorn

1 - 2
LEGO DUPLO 10953
8 LEGO's
VERWACHT
  • Beschrijving
  • Meer

LEGO DUPLO 10953 Meetrek Eenhoorn

LEGO 10953 DUPLO Ideaal voor het opdoen van basisvaardigheden, deze meetrekeenhoorn. Lees meer...

LEGO DUPLO 10953 Meetrek Eenhoorn

Deze schattige meetrekeenhoorn stimuleert peuters om fantasierijk te spelen waarbij ze de basisvaardigheden voor het bouwen opdoen en van alles leren over vormen en kleuren. De speel- en leermogelijkheden zijn eindeloos met de supergladde vormen die kleine handjes gemakkelijk kunnen oppakken en op de wagons kunnen plaatsen. Kinderen kunnen de trein aan ander LEGO® DUPLO® speelgoed met wielen vastmaken voor nog meer plezier.

- Verras een peuter met de schattige, kleurrijke LEGO® DUPLO® Mijn eerste eenhoorn (10953). Dit veelzijdige speelgoed bevat leuke vormen die kleine handjes gemakkelijk kunnen oppakken, plaatsen en meetrekken.

- Bevat een bouwbare eenhoorn, 2 sterren, een regenboog en 2 'wagons' op wielen om voort te duwen. Alle vormen hebben supergladde hoeken en zijn perfect voor kleine handjes om op te pakken en te plaatsen.

- Kinderen ontwikkelen hun fijne motoriek en leren over kleuren en vormen tijdens het bouwen en spelen met hun ouders en verzorgers.

- Deze prachtige, stevige speelset is een geweldig cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor kinderen vanaf 18 maanden.

- Afmetingen: ca. 13 cm hoog, 23 cm lang en 6 cm breed. Perfect voor kleine handjes om op te pakken en mee te spelen.

- Inclusief bouwkaarten met afbeeldingen van de modellen op ware grootte. Kinderen kunnen de stenen tijdens het bouwen op de afbeeldingen leggen, terwijl verzorgers hun kind van alles kunnen leren over kleuren en vormen.

- Alle LEGO® DUPLO® speelsets zijn vakkundig ontworpen en zitten vol fantasierijke functies die kinderen stimuleren om spelenderwijs te leren, samen met hun ouders en verzorgers.

- LEGO® DUPLO® speelsets voldoen aan strikte kwaliteitsnormen, zodat ze gemakkelijk door kleine vingertjes kunnen worden vastgepakt, op elkaar gezet en van elkaar gehaald – dat is al zo sinds 1969.

- LEGO® DUPLO® stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de strengste kindveiligheidsnormen.