LEGO 60304 City Wegenplaten (NIEUW)

6 - 8
LEGO 60304
112 LEGO's
NIEUW
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

LEGO 60304 City

LEGO 60304 City Bouw nu zelf Wegenplaten, geef jouw LEGO stad een realistische uitstraling. Lees meer...

Geef jouw LEGO® City creaties een realistische uitstraling en verbind ze met andere sets om je stad uit te breiden met deze coole LEGO City Wegplaten. Deze geweldige bouwset bevat lantaarnpalen die oplichten in het donker, stoplichten, verkeersborden, wegmarkeringen, een zebrapad, bomen en planten

- Kinderen kunnen hun LEGO® creaties een realistische achtergrond geven met deze LEGO City Wegplaten (60304) bouwset. Een ideaal beginpunt voor een geweldige bouw- en speelervaring!

- Wat zit er in de doos? Kinderen krijgen 5 LEGO® City Wegplaten met wegmarkeringen, verkeersdrempels en een zebrapad, plus lantaarnpalen die oplichten in het donker, stoplichten, verkeersborden, bomen en planten.

- Kinderen kunnen een realistisch LEGO® wegennetwerk bouwen met een heleboel authentieke details en deze vastmaken aan andere bouwsets met LEGO City wegplaten om hun stad uit te breiden.

- Deze LEGO® City Wegplaten speelset is een geweldig cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor kinderen van 5 jaar en ouder.

- Eenmaal gebouwd zijn de wegplaten in hun basisopstelling ca. 13 cm hoog, 44 cm breed en 38 cm diep. - LEGO® City Wegplaten geven de LEGO creaties van kinderen een realistische achtergrond.

- Inclusief gedrukte instructies en Instructions PLUS – onderdeel van de gratis LEGO® Bouwinstructies app voor smartphones en tablets. Deze interactieve gids helpt beginnende bouwers om al snel echte meesterbouwers te worden.

- LEGO® City Mijn stad sets zitten boordevol kleurrijke gebouwen, coole speelgoedvoertuigen en leuke personages die fantasierijk rollenspel stimuleren. Kinderen kunnen hun eigen onbegrensde avonturen bedenken in realistische omgevingen.

- Alle LEGO® stenen en onderdelen worden gefabriceerd volgens strikte kwaliteitsnormen zodat ze consistent, compatibel en leuk om mee te bouwen zijn – en dat is al zo sinds 1958.

- LEGO® City bouwspeelgoed wordt grondig getest om ervoor te zorgen dat elke speelset voldoet aan strenge veiligheidsnormen.