LEGO 60292 City Binnenstad

6 - 8
LEGO 60292
790 LEGO's
NIEUW
BESTEL
 • Beschrijving
 • Meer

LEGO 60292 City Binnenstad / Town Center

LEGO 60292 Uitgebreide Binnenstad / Town Center met veel extra's. Lees meer...

Het is druk in het LEGO® City stadscentrum. Shirley Keeper komt de recyclecontainers ophalen in haar vrachtwagen, de politie zit achter een boef aan en een brandweerman is een brand in het pizzarestaurant aan het bestrijden. Bekijk alle coole voorzieningen! Er is een autowasstraat, een laadstation voor elektrische voertuigen en een park met een speeltoestel voor kinderen. Je kunt zelfs even naar de dojo gaan om je vechtkunsten bij te schaven... hoe cool is dat?
 • De hoogwaardige LEGO® Stadscentrum (60292) speelset bevat gedetailleerde gebouwen, coole voertuigen en leuke personages uit de tv-serie LEGO City Adventures.
 • Een echte verrassing voor kinderen vanaf 6 jaar! Inclusief LEGO® wegplaten en alles wat kinderen nodig hebben om een speelgoedpizzeria, autowasstraat, dojo, park, recyclingstation, vrachtwagen, oplaadpunt, motor en fiets te bouwen, plus 8 minifiguren en figuren van een baby en een hulphond.
 • Deze LEGO® set zit tot de nok toe vol realistische functies. Kinderen kunnen de voertuigen door de wasstraat rijden om de borstels te laten draaien, de recyclecontainers ophalen met de kraan op de truck en nog veel meer.
 • Deze LEGO® City Stadscentrum speelset is een indrukwekkend cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor kinderen die graag creatief spelen en voor fans van de LEGO® City Adventures tv-serie.
 • Eenmaal gebouwd is het LEGO® City Stadscentrum bouwspeelgoed ca. 24 cm hoog, 41 cm breed en 44 cm diep.
 • Met accessoires zoals pizzadozen en een serveerplank voor de pizza's. Er is ook een set LEGO® wegplaten, zodat kinderen deze set aan andere LEGO speelsets kunnen vastmaken om hun eigen stad te bouwen!
 • Bevat gedrukte instructies en Instructions PLUS – onderdeel van de gratis LEGO® Bouwinstructies app voor smartphones en tablets.
 • Deze interactieve bouwhandleiding maakt van kinderen echte meesterbouwers! LEGO® City speelsets zitten boordevol kleurrijke gebouwen, coole speelgoedvoertuigen en grappige personages die fantasierijk rollenspel stimuleren.
 • Kinderen kunnen hun eigen avonturen bedenken in realistische omgevingen. Alle LEGO® stenen en onderdelen worden gefabriceerd volgens strikte kwaliteitsnormen zodat ze consistent, compatibel en leuk om mee te bouwen zijn – en dat is al zo sinds 1958. tram, binnenstad, winkelen, winkelcentrum, winkels, boodschappen, pizzeria, vrachtwagen, motor, LEGO 60293 City Stuntpark LEGO 60294 City Stunt Truckshow LEGO 60295 City Stunt Show Arena LEGO 60296 City Stunt Show Wheelie stuntbike LEGO 60297 City Stunt Show Power Stuntbike LEGO 60298 City Stunt Show Raket Motor LEGO 60300 City Dierenredding Quad LEGO 60299 City Stunt Show Wedstrijd LEGO 60301 City Dierenredding Terreinwagen LEGO 60302 City Dierenredding Arts LEGO 60309 City Selfie Stuntbike LEGO 60310 City Mascotte Stuntbike LEGO 60311 City Vuurwerk Stuntbike
Gerelateerde Producten